NIŠLIJA POHUJE ZOVU I PRAVI ZDRAVE SALATE: Bio je KUVAR na Hilandaru, a pokazao je i TRIK za OSVEŽENO LICE (VIDEO)
Neša travka, Foto: Screenshot Instagram nesa_travka_

SAVETI NEŠE TRAVKE

NIŠLIJA POHUJE ZOVU I PRAVI ZDRAVE SALATE: Bio je KUVAR na Hilandaru, a pokazao je i TRIK za OSVEŽENO LICE (VIDEO)

Neša Travka na svojim snimcima pohuje koprivu, zovu, čuvarkuću stavlja u salate

Objavljeno:

Nebojša Stamenović, na Instagramu poznatiji kao Neša Travka, može vam pomoći da napravite zdravo jelo za dvadeset minuta ako su vam se gosti nenadano pojavili ili najavili, kako da vam vino zamiriše na limun, ali i kako da osvežite svoju kožu tokom vrelih dana.

Vlasnika restorana i jednog od najpoznatijih niških kuvara na Instagramu prati više od 41.000 ljudi. Njegove savete prate svi, a najgledaniji videi su oni gde sprema brze i lake, ali pre svega zdrave, poslastice.

Neša Travka na svojim snimcima pohuje koprivu, zovu, čuvarkuću stavlja u salate, ali jedan od videa koji je postao viralan, a počinje sa “Devojčice, devojke, gospođice, gospođe”.

Neša Travka
Neša Travkafoto: Printscreen/Youtube/Kitchen TV

Naime, Neša nam u videu daje trik za zategnuto lice uz samo dva sastojka- svežu breskvu i kiselu vodu. Ispod videa nanizalo se više desetina komentara: “Moja baka je bila žmagistar farmacije i sećam se kad jede breskve obavezno namaže lice, verujte mi imala je skoro 90 godina njeno lice kad pipnete nežno kao dečije, zategnuto”, “Bravo, prirodno bez štetnih materijala, “Vi ste fenomenalni”…

Bonus video:

06:30

ČAROBNJAK ZA BILJE IZ BORČE: Zoran umesto deponije u svom dvorištu napravio džunglu sa 2.000 biljaka, 500 više od BOTANIČKE BAŠTE

(Espreso/ nsuzivo.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.