OVO JE NAJLEPŠA VEST DANAS: Mali Tadija rešio da se rodi 29. FEBRUARA, majka NE KRIJE SREĆU
Porodilište/Ilustracija, Foto: Profimedia

nek je živ i zdrav!

OVO JE NAJLEPŠA VEST DANAS: Mali Tadija rešio da se rodi 29. FEBRUARA, majka NE KRIJE SREĆU

Mama Tea porodila se danas u 14 časova i 2 minita

Objavljeno:

Mali Tadija rođen je danas 29. februara u GAK Narodni front u Beogradu, a kako je ovaj dan poseban, zbog prestupne godine.

Mama Tea Carević koja se danas porodila u 14.časova i 2 minita, kaže za Telegraf.rs da je presrećna iako je priželjkivala da sačeka," do sutra".

Ovo mi je drugo dete, dobio je ime Tadija i težak je 3.480. Kako je u pitanju prestupna godina, moraćemo da biramo između 28. februara i 1.marta, te mislim da ćemo slaviti 1.marta. Iskreno, navijala sam da ima svoj datum, da sačeka do sutra ali on je sam birao, i tako je kako je. Porođaj prošao sjajno, on je dobro, ja sam, tako da nam je to najvažnije, što se tiče slavlja, lako ćemo, kaže za Telegraf.rs mama Tea Carević, koja ne krije sreću.

Koliko beba je rođeno danas 29.febuara, stićiće podatak tokom sutrašnjeg dana, najavili su iz nekoliko porodilišta širom Srbije, dok je recimo u Nišu do 13 časova rođeno 7 beba, 4 dečaka i 3 devojčice.

Bonus video:

01:34

BEBA I LOLA VIŠE NE ŽELE DA NASTUPAJU KAO GRUPA! Sada imaju novu viziju karijere: Doneće u Srbiju nešto što do sada NISMO VIDELI

(Espreso/Telegraf.rs/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.