Za uranak pravac šuma: Starwood festival u Zvezdarskoj oazi! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

ekološki uranak

Za uranak pravac šuma: Starwood festival u Zvezdarskoj oazi! (FOTO)

STARWOOD festival oživljava i promoviše Zvezdarsku šumu kao KULTNO mesto na mapi grada za građane svih generacija
Objavljeno: 18:50h

Cilj je da STARWOOD postane tradicionalni događaj - svake godine u toku festivala bi se pokrenula građanska inicijativa kako bi uz saradnju sa lokalnom vlasti privukli donatore i obogatili ponudu Zvezdarske šume postavkom objekata za umetničke, rekreativne, sportske, radne, porodične, dečje i ostale aktivnosti građana.

Na inicijativu posetilaca PRVOG STARWOOD festivala 2016, obezbedili smo sprave za teretanu na otvorenom koju upravo ovih dana postavljaju opštinske vlasti.

STARWOOD 2 se održava u Zvezdarskoj šumi, na otvorenom, 3 dana - 29. i 30.aprila i 01.maja i besplatan je za posetioce.

U toku festivala planiran je raznovrstan dnevni program, kao i 3 svirke. 29. I 30.aprila u večernjim satima, od 18 do 22 h, a 01.maja – za uranak, svirka počinje od 07 sati ujutru i na njoj će nastupati najpopularniji muzičari naše r“n“r, rep, dub, elektro i generalno, savremene muzičke scene, kao i pobednici konkursa DEMO uranak kojim pozivamo demo bendove da pošalju svoje snimke kako bi osvojili nastup na festivalu, a najbolji među njima i dodatnu podršku i promociju.

Oba dana festivala će posebno biti posvećena sportskim aktivnostima, koje je osmislila i vodi naša košarkašica i predsednica Sektora ŠUŠE za promociju sporta u šumi, Jasmina Aleksandrov.

Od 10 ujutru pa do 19 časova uveče deca, mladi i građani svih generacija učestvovaće u sportsko-edukativnim radionicama, yoga času, trkačkom i funkcionalnom treningu, igrama bez granica, kao i u turniru u basketu!

Do kraja nedelje formiraćemo finalni program i objaviti na web stranicama STARWOOD festivala i udruţenja ŠUŠA. Uz drugo izdanje festivala, pokreće se inicijativa za izgradnju amfiteatra u šumi, od prirodnih, recikliranih materijala, uklopljen u pejzaž, a koji bi bio dostupan svim gradjanima, sportistima, deci, umetnicima, pripadnicima lokalne zajednice TOKOM CELE GODINE. Samo uz kvalitetne medijske partnere možemo informisati građane o značaju i važnosti Zvezdarske šume za naš grad, kako danas, tako i u prošlosti!

foto: Filip Plavčić

Imamo zajednički, SVIMA NAMA KORISTAN I NEOPHODAN CILJ – OČUVANJE I OžIVLJAVANJE ZVEZDARSKE ŠUME, pluća našeg grada i zvanično zaštićenog prirodnog dobra Beograda!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.