DOROTEA JE ĆERKI (2) SKUVALA OVO JELO ZA DORUČAK I RAZBESNELA MNOGE MAJKE: Kažu da joj je spremila OTROV (VIDEO)
Dorotea Despotović, Foto: TIKTOK/DESPO7OVICI/SCREENSHOT

ŠTA KAŽETE?

DOROTEA JE ĆERKI (2) SKUVALA OVO JELO ZA DORUČAK I RAZBESNELA MNOGE MAJKE: Kažu da joj je spremila OTROV (VIDEO)

Dorotea je prvo skuvala nudle, a potom dodala pavlaku i slatko mleko

Objavljeno:

Dorotea Despotović je mlada mama koja je vrlo aktivna na društvenim mrežama i zato je nedavno snimila video kako svojoj dvogodišnjoj ćerki Emi sprema nudle za doručak. To je izazvalo lavinu negativnih komentara ispod videa, iako je devojka iz Raške na početku istakla da obrok nije zdrav, ali da njena devojčica voli to da jede, pa joj ponekad usliši želje i pored zdravih obroka u jelovnik ubaci onu manje zdravu hranu koju dete voli.

Dorotea je prvo skuvala nudle, a potom dodala pavlaku i slatko mleko, to promešala i servirala u činiju za svoju malenu ćerku. I kao da drugi roditelji svojim mališanima ne daju hranu koja ne ulazi u kategoriju 'zdrave' - a poznato je da mnoga deca vole nudle, peciva iz pekare ili slatkiše - mnogi korisnici Instagrama, gde je osvanuo pomenuti video, požurili su da je osude i da se sablazne nad doručkom koji je ova 23-godišnja devojka spremila.

"Spremaš detetu otrov iz vreće"

"Praviš detetu nudle?", "Blagi užas", "Jadno dete, ne možeš da mu spremiš normalan doručak", "Pogledaj kako se dobijaju nudle i kad stave pod mikroskop šta se vidi", "Spremaš detetu otrov iz vrećice, a toliko zdravijih i jednostavnih jela ima", bili su neki od osuđujućih komentara.

Bilo je i onih koji su je razumeli i podržali.

"Ja nisam znala da su nudle otrovne! Ja i moja deca ih jedemo. Pozdrav za prelepu mamu", "Sve velike majke, a kao obične makarone su mnogo zdravije?", "Pa šta ako ih pravi, ne daje ih ona detetu svaki dan, svi mi ponekad jedemo nudle. Što imate potrebu da vređate tuđi način ishrane, razmišljanja i ostalo? Šta vas briga? Vi svojoj deci dajte šta god da smatrate da treba. Ne vidim razloga da bilo ko pljuje devojku što je detetu spremila nudle, koje su azijatima među najčešćim stvarima koje konzumiraju, pa ne vidim da nesto njima fali zbog toga. Danas je sve otrov, vazduh koji dišemo, voda koju pijemo i sve ostalo sto konzumiramo, nudle su najmanji problem", pisali su oni koji su želeli da je odbrane od nerazumnih napada.

Dorotea je potvrdila da svojoj Emi s vremena na vreme usliši želju kada su nudle, koje mnogo voli, na meniju za doručak, i da je to napomenula u početku videa.

Takođe, ispričala je da su ona i njena porodica intolerantni na iste namirnice, da su to nedavno otkrili i da su svakako morali da se odreknu brojne hrane koju vole, a ne smeju.

Dorotea Despotović
Dorotea Despotovićfoto: teadespotovic / Instagram

Usvojena kao tromesečna beba

Podsetimo, Doroteu je šira publika upoznala kada je zajedno sa roditeljima Goranom i Vesnom Despotović, koji su je usvojili kada je bila beba, ispričala svoju životnu priču i raznežila naciju.

Dorotea je tada istakla da bi ona i njen suprug takođe jednog dana voleli da usvoje dete.

Bonus video:

05:22

OVAJ ZAKON NIJE U SKLADU SA ŽIVOTOM! Advokat o tragičnom slučaju preminule bebe, čiji roditelji trpe birokratski PAKAO!

(Espreso / Blic žena / Viktor Veličković / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.