PENZIONERKA DANICA RASKINULA SA STRANCEM, BILO JOJ MONOTONO U KREVETU: Bio je bogataš, ali...
Penzionerka, Foto: Profimedia

džabe sve ako nisi dobar u krevetu

PENZIONERKA DANICA RASKINULA SA STRANCEM, BILO JOJ MONOTONO U KREVETU: Bio je bogataš, ali...

Penzionerka bila sam 25 godina, ušla u vezu sa strancem, a ond araskinula zbog monotonije u krevetu

Objavljeno:

Penzionerka Danica otkrila je da 25 godina nije bila u vezi. Odvažila se da preko aplikacije za parove traži ljubav te je upoznala svog novog partnera. Ali Danica ga je nedavno ostavila zbog monotonije u spavaćoj sobi.

Danica je ljubavnu vezu započela pre tri godine i ona se ispočetka činila zaista idiličnom, ispričala je za hrvatski portal "Moje vrijeme"

Nakon što je moj sin iznenada odlučio da ostane u Sjedinjenim Državama, te je tamo započeo i studije, počelo je izuzetno teško vreme za mene. Nekako u isto vreme otišla sam u penziju i nisam znala kuda bih sama sa sobom. Nekoliko prijatelja koje imam celog života isto su negde po svetu, a sa širom porodicom nikad nisam imala puno kontakata - otkrila je penzionerka koja je nakon nekoliko meseci odlučila da stane svojoj usamljenosti na kraj, pa se registrovala na aplikaciju za upoznavanje.

- Hrabro ako uzmemo u obzir da sam se rastala nakon kratkog braka i da je prošlo najmanje 25 godina, a da nisam bila u nikakvoj vezi. Na moju poruku se javilo nekoliko zanimljivih ljudi i izabrala sam stranca koji se preselio u malo mesto uz obalu tridesetak kilometara od mene - otkrila je.

Danica je ubrzo počela da izlazi sa njim.

- Uveo me u grupu svojih prijatelja koji su mahom bili stranci, uglavnom parovi. I tako je započelo intenzivno druženje, izlasci s društvom, jedrenja, utakmice, izleti - kazala je.

U početku je sve bilo u redu

Odmah sam, da kasnije ne bude zabune, rekla da u njegovoj vili nikad ne bih živela. To je za mene mesto poput pustinje, kilometrima udaljeno od bilo koje prodavnice, stotinama stepenica odmaknuto od plaže, bez autobuske linije. Dolazila sam kod njega svaki drugi vikend na dva dana, a ponedeljkom se vraćala kući. Postavila sam pravila, on je prihvatio, ali mislim da je u početku mislio da se šalim - dodala je.

Starost, Par, Ljubav, Baka, Deka, Stari ljudi, Penzioneri, Ruke
foto: Profimedia

Danica mu je rekla da ne želi skupe poklone, niti novac te da s njim neće ići na putovanja ako nema novca da plati svoj deo.

- On je bogat, a ja nisam. Uverena sam da me je svojim bogatstvom hteo vezati. I u krevetu je u početku sve bilo u redu - istakla je penzionerka.

Ipak, njih dvoje su raskinuli vezu pre tri meseca jer Danica nije želela da se preseli kod njega, a pre kraja veze viđali su se tek svakih mesec dana.

Tokom svakog meseca je negde na putu, odlazi u posetu majci, deci, na koncert u Londonu ili Budimpešti, i tako dalje. Naposletku mi je, nakon zadnjeg vikenda kod njega, poslao ultimatum da se stvorim kod njega s osnovnim stvarima. Izjavio je da će mi ostalo on kupiti te da je vreme da se ponašam kao njegova partnerka, što uključuje zajednička putovanja, vođenje ljubavi kad god on to poželi, i slično - otkrila je ova penzionerka.

Kako je dodala, njih dvoje poslednja dva, tri meseca veze uopšte nisu bili intimni jer ona to nije želela, kako tvrdi, zbog monotonije u spavaćoj sobi.

- Nije znao bar malo da probudi moju želju. Tri godine isti scenario, unapred znam svaki pokret, reči, trenutak uzdaha. Uvek na istom mestu na isti način. Bez imalo mašte, romantike, promene. Ne, hvala, to meni ne treba - rekla je.

Posle svega, priznaje da joj je malo neobično.

- Malo mi je žao, opet sam sama, a dani su dugi. Volontiram, radim neke kreativne stvarčice. Ali, naposletku, zna da bude prokleto prazno i dosadno. I eto, šta na kraju reći, njemu sam samo bila trofej s kojim se hvalio pred porodicom i prijateljima - zaključila je Danica.

Bonus video:

01:56

POSLE DRUGOG SASTANKA RAZMIŠLJAMO O BRAKU I DECI Trener za lični razvoj: Žene vide ljubav tamo gde je nema, to nam je u prirodi

(Espreso/Blic/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.