OVO SU NAJLEPŠE PORUKE ZA DAN ZALJUBLJENIH: Pošaljite ih voljenoj osobi i biće ODUŠEVLJENA
Dan zaljubljenih, Foto: Espreso ilustracija, Tamara Trajković

DAN LJUBAVI

OVO SU NAJLEPŠE PORUKE ZA DAN ZALJUBLJENIH: Pošaljite ih voljenoj osobi i biće ODUŠEVLJENA

Najlepše poruke i čestitke za Dan zaljubljenih učiniće vašeg partnera radosnim

Objavljeno:

Ponekada možemo napisati pismo, kupiti poklon, izvesti na večeru, ali... Poruke nikada ne izlaze iz mode i zato, ukoliko nemate ideju šta napisati, evo nekih simpatičnih poruka koje će se sigurno dopasti vama, ali i onome kome je poruka namenjena.

Najlepše poruke i čestitke za Dan zaljubljenih učiniće vašeg partnera radosnim jer je ovo odlična ideja da započnete dan na ovakav način, prepuni sreće jer znate koliko vas partner voli.

Poruke za dan zaljubljenih devojci možete pročitati u nastavku teksta i odaberite onu za koju mislite da će oduševiti vašu izabranicu i ulepšajte joj jutro na pravi način.

Želim da uvek budeš radosna i srećna, jer sam te takvu zavoleo. Budi uvek ono što jesi jer sam tada najponosniji zato što se uvek prisetim zbog čega sam odabrao baš tebe. Srećan ti dan zaljubljenih!

Biću uvek zaljubljen u tebe sve dokle god si ti to što jesi. Voleo sam te juče, volim te danas, i voleću te sutra, ma... Voleću te zauvek!

Neka dan Daljubljenih bude naš dan kada pokazujemo svoja osećanja. Zapravo, neka svaki dan bude naš dan kada ćemo se voleti. Srećan ti dan zaljubljenih!

Bila si uvek divna i nežna prema meni. Uvek puna razumevanja i podrške. Šta drugo da ti dam, osim orgomne ljubavi koju osećam prema tebi. Želim da zauvek budeš moja!

Najlepšoj devojci šaljem puno ljubavi jer mislim da te ništa ne može tako jako usrećiti kao ova ljubav koju osećam prema tebi. Neka je svaki dan za nas dan zaljubljenih!

Ljubav je nešto što se ponekada opisati ne može. Neka ti ove reči budu samo podsetnik da znaš koliko te neko ludo voli! Srećan nam dan zaljubljenih!

Budi svoja, budi moja... To me čini srećnim. Želim da se zauvek volimo i negujemo, jer moj život bez tvog lepog lica nema smisla. Ti si najlepša devojka na svetu koja me iz dana u dan čini srećnim!

Dan zaljubljenih je samo još jedan dan u godini kada se prisetimo zašto se volimo. Neka tako bude svakog dana, i neka naša ljubav potraje zauvek! Jedina moja, volim te.

Volim tvoju kosu, volim osmeh tvoj, učiniš me srećnim kada ti vidim broj. Volim što se volimo, i što si moja, ali najviše volimo što svaki dan zaljubljenih slavimo još zaljubljeniji. Srećan dan zaljubljenih!

Skinuću ti zvezde s neba, i sve ostalo što treba! Ti si moje sunce koja sja, i znaj da te volim ja. Uvek budi lepa kao što jesi, i nama će nešto lepo da se desi! Ovo je samo još jedan dan u godini kada priznajem da volim te ja, zato zauvek budi moja! Srećan dan zaljubljenih!

Sveti Valentin danas je naš dan, koji je samo od ljubavi satkan. Ovo što osećam čini me tako drugačijim, ali ono što je najvažnije, jeste da obožavam što se ovako osećam. Srećan nam dan zaljubljenih!

Želeo sam radost, želeo sam ljubav, želeo sam tebe tako lepu... I sve želje su mi se ostvarile! Ono što želim jeste da ovo zauvek potraje! Volim te draga moja.

Ovo je još jedan dan u godini kada želim da ti pokažem koliko te volim. Ti si nešto najlepše što mi se desilo u životu, baš zato što si najlepša i najbolja devojka na ovom svetu! Volim te!

Ljubav
Ljubavfoto: Profimedia

PORUKE ZA DAN ZALJUBLJENIH MOMKU

Ti si moj anđeo čuvar, zato budi uvek pored mene ti, jer te svakog dana sve više želim. Volim zagraljaj tvoj i volim što si uvek moj! Srećan dan zaljubljenih!

Ti si najbolji momak na svetu! Želim da se zauvek volimo kao juče i danas! Volim te!

Dan je zaljubljenih, ono što nam želim jeste da naša ljubav traje večno. Volim te svakog dana sve više! Srećan dan zaljubljenih!

Moja si radost, moj si najlepši san! Srećan i ovaj divan dan, dan kada me voliš na poseban način. Ti si najbolji momak na svetu! Volim te!

Zavolela sam te tako lako, jer ti si jedno divno biće. Uživam sa tobom iz dana u dan i volim te svakog dana sve više! Srećan dan zaljubljenih!

Uvek si u meni budio samo ono najlepše. Neka tako bude zauvek, i bićemo jedno kompletno biće! Volim te!

Najbolji dan u mom životu bio je taj dan kada sam te upoznala. Od tada, moj život ima smisla i sve je mnogo lakše od kada si ti tu! Srećan dan zaljubljenih!

Ti si najbolji momak na svetu i volim što sam baš ja tvoja devojka! Srećan dan zaljubljenih!

Dan zaljubljenih je samo još jedan dan u godini kada se prisetimo zbog čega smo zajedno. Budi uvek tako dobar i voleću te zauvek!

Svaki je dan meni poseban, od kada upoznala sam tebe. Ti mi daješ snagu, ti mi pružaš mir i najviše od svega volim tvoj zagrljaj! Srećan nam dan zaljubljenih!

Moja ljubav si ti i to me čini najsrećnijom. Najlepši je zagrljaj tvoj, i najviše volim što si ti moj. Voleću te sve dok me ima, jer jedino je naša ljubav prava istina! Srećan dan zaljubljenih!

Svakog dana slavim dan zaljubljenih jer se svakog dana sve više volimo. Nije poseban samo ovaj dan, već svaki koji sam provela sa tobom. Neka ih je i ove godine sve više! Volim te!

Ovo što imam sa tobom vrednije je od bilo čega na ovom svetu. Najbolji si muškarac i najbolji momak na svetu! Volim te!

Bonus video:

01:44

MENI JE NAJTEŽI ZADATAK JER ŠIRIM LJUBAV Toni Cetinski poslao moćnu poruku: Ugasio sam društvene mreže jer uopšte nisu društvene

(Espreso / A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.