PAO JOŠ JEDAN MILION U POTERI: Klinci pobegli od tragača kao od šale, Bukvić na kraju mogao da izusti SAMO OVO!
Kviz Potera, Foto: Printscreen/RTS

bravo!

PAO JOŠ JEDAN MILION U POTERI: Klinci pobegli od tragača kao od šale, Bukvić na kraju mogao da izusti SAMO OVO!

Šesnaest koraka prednosti, koliko je ovaj mladi tim postavio kao izazov pred tragača, moglo je da dovede do oba moguća ishoda igre

Objavljeno:

Pobednici najnovije epizode kviza „Potera" su nam još jednom pokazali da se među pripadnicima mladih generacija poznavanje nauke, umetnosti i opšte kulture i te kako ceni. Jovan, Filip i Luka, svi mlađi od 30 godina, fenomenalnim znanjem i uz malo sreće uspeli su da od tragača odbrane milionsku sumu.

Takmičari kviza Potera
Takmičari kviza Poterafoto: Printscreen/RTS

Jovan Milošević iz Bajine Bašte probio je led i prvi izašao pred tragača Milana Bukvića. Kako je sam rekao, zbog treme se nije usudio da proba da osvoji višu ponuđenu sumu, ali je sa tremom ipak uspeo da se izbori i zasluži svoje mesto u finalnoj poteri.

Jedina dama u timu, Ankica Agić, iako je u prvoj rundi pokazala zavidno znanje u drugoj nije imala sreće, te nije uspela da odbrani osvojenu sumu.

Takmičari
Takmičarifoto: Printscreen/RTS

Potom je usledio „okršaj“ bivših kolega sa Fakulteta političkih nauka. Dvadesetpetogodišnji Filip Kovačević priželjkivao je kao tragača upravo Bukvića, sa kojim je zajedno slušao predavanja iz predmeta Politička istorija Jugoslavije.

Filip je sa prisutnima, pa i publikom, podelio jednu zanimljivost iz studentskih dana rekavši kako je na vežbama iz pomenutog predmeta vreme za razgovor bilo podeljeno tako da je 80% vremena bilo za Milana, 10% za profesora i 10% za sve ostale. Bukvić je sa osmehom na licu potvrdio priču, dok se Jovan Memedović nadovezao rečima: „Filipe, hvala Vam za ovu informaciju. Sada tek shvatamo o čemu se tu radi. Sada smo kompletirali opšte mišljenje o njemu i njegovoj biografiji.“

Finalna Potera
Finalna Poterafoto: Printscreen/RTS

Tragač, međutim, nije bio ništa blaži prema svom kolegi, ali nakon tesne borbe ipak nije uspeo da ga stigne, čime je zajednička kasa uvećana za pola miliona dinara!

Najmlađi takmičar, Luka Boroš (23) iz Beograda nastupao je poslednji, što mu je po svemu sudeći dalo i hrabrost i vetar u leđa da se svojim saigračima pridruži u finalnoj rundi odbranivši 600.000 dinara.

Šesnaest koraka prednosti, koliko je ovaj mladi tim postavio kao izazov pred tragača, moglo je da dovede do oba moguća ishoda igre. Ipak, prva greška zbog brzopletosti, Bukvića je u potpunosti dekoncentrisala, te su takmičari uspeli da ga vrate čak pet puta i spreče da se približi njihovom rezultatu.

Nakon fenomenalne pobede trojice mladića, tragaču nije preostalo ništa drugo osim da im kaže: „Čestitam! Zaslužena pobeda.“

Bonus video:

00:28

Jovan Memedović uzeo zmiju u ruke

(Espreso / RTS / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.