KO JE FILIPINAC KOJI ŠIŠA UŽIČANE? U Srbiju došao sa DRUGOG KRAJA SVETA, a OVAKO je dobio POSAO! (VIDEO)
Filipinac šiša Užičane, Foto: KURIR/Z.G./PRINTSCREEN

NEVEROVATNO!

KO JE FILIPINAC KOJI ŠIŠA UŽIČANE? U Srbiju došao sa DRUGOG KRAJA SVETA, a OVAKO je dobio POSAO! (VIDEO)

Filipinac Ian je došao u Užicu i radi u jednom frizerskom salonu

Objavljeno:

Filipinac Ian Dimaunahan svoju profesionalnu karijeru počeo je da gradi u Užicu, a Ere su ga prihvatile i sve više traže njegove usluge. Ian od ove godine radi u jednom frizerskom salonu, a svoju kreativnost svaki dan pokazuje na svojim mušterijama. U Srbiju je došao prošle godine. Prvi posao mu je bio u obližnjem preduzeću za preradu mesa.

Kada je došao u jednu užički frizerski salon, koja je ujedno i berbernica, na šišanje, tokom šišanja rekao je gazdi da i on zna da šiša i pokazivao mu fotografije.

"U svojoj zemlji sam naučio frizerski zanat. Taj način sada ovde primenjujem. Malo mi je problem jezik, ali sam naučio da pitam kakvu frizuru žele i kako se kažu neke frizure na srpskom jeziku", kaže Ian, koji govori engleski jezik, a na srpskom je pored ovoga što je naveo naučio da kaže dobar dan, dobro jutro, dobro veče, kako ste, dobro sam, ćao i još par reči.

Već je zavoleo ovaj grad i zemlju. "Ne želim da idem u drugu zemlju, sviđa mi se hrana, a najviše neposrednost i srdačnost ljudi, svi su jako fini. Sviđa mi se kultura. Ovde sam srećan", kaže Ian. Najbitnije mu je da je mušterija zadovoljna, a obavezno posle šišanja pita da li žele masažu glave.

Filipinac frizer
Filipinac frizerfoto: KURIR/Z.G./PRINTSCREEN

Vlasnik salona Nemanja Tarić kaže da Ian kada je došao u salon pitao za posao.

"Rekao sam mu da ja njega prvo ošišam, pa onda da sednem i da on mene šiša. Pokazao mi je fotografije njegovog rada. Zvao sam Marinu, jer ona ima bolje oko, da isprati te neke delove. Ona je rekla da odgovara, pa je tako Ian dobio posao", rekao je Nemanja.

On kaže da su u početku mušterije bile malo skeptične da ih šiša Filipinac, ali su se postepeno navikli. "Sada je već svima postao simpatičan i mnogi traže da ih on šiša", dodao je Nemanja.

Bonus video:

02:29

MARIO IZ NOVOG SADA NAPRAVIO NAJVEĆU FRIZURU NA SVETU! Umetničko delo visoko 4 metra i teško 14 kilograma!

(Espreso / Kurir/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.