NIS otvara vrata za mlade talente
NIS, Foto: Promo

NIS

NIS otvara vrata za mlade talente

NIS Energy program kompanije NIS je sveobuhvatan jednogodišnji edukativni program u kome svaki polaznik dobija svog mentora

Objavljeno:

Kompanija NIS otpočela je četvrtu sezonu NIS Energy programa u okviru koje će 23 polaznika imati priliku da napravi svoje prve korake u karijeri u timu koji čini oko 12 hiljada zaposlenih širom Srbije. Polaznike tokom godinu dana rada u kompaniji očekuju praktična obuka, poseta sektorima kompanije NIS, teorijska predavanja od strane vodećih stručnjaka iz industrije, ali i trening „mekih“ veština uz posete važnim aktivama kompanije, među kojima su rafinerija u Pančevu i benzinske stanice NIS-a. Nakon završetka programa, polaznicima se otvara i mogućnost stalnog zaposlenja u NIS-u, ukoliko za to postoji obostrani interes.

NIS Energy program kompanije NIS je sveobuhvatan jednogodišnji edukativni program u kome svaki polaznik dobija svog mentora i prolazi kroz različite obuke, ali i stiče praktične veštine, a nakon toga dobija individualni projekat iz odabrane oblasti. Priliku da učestvuju u NIS Energy programu imaju master studenti ili diplomci Fakulteta organizacionih nauka, Ekonomskog, Mašinskog, Rudarsko-geološkog, Saobraćajnog, Elektrotehničkog, Tehnološkog, Tehnološko-metalurškog, Tehničkog i drugih srodnih fakulteta.

1 / 3 Foto: Promo

Ognjen Milutinović, učesnik NIS Energy, mlađi specijalista za transport na unutrašnjim plovnim putevima, istakao je značaj ovakvih programa za mlade stručnjake.

„NIS Energy vidim kao jedinstvenu šansu za sve mlade ljude koji imaju želju da svoju karijeru započnu u jednoj od najvećih kompanija na našim prostorima i koji su željni da steknu što više znanja u svojim oblastima od najvećih profesionalaca i ljudi koji se time uspešno godinama bave“, rekao je Milutinović.

Marija Mijailović, HR ekspert u kompaniji NIS, ocenila je da su ovakvi programi značajni i za mladi i za kompaniju.

„Za mlade ljude na početku karijere su ovakve šanse jako važne jer je možda najteže doći do prvog radnog iskustva. Za kompaniju je ovaj program značajan jer dobija priliku da od samog starta oblikuje mlade ljude u skladu sa korporativnim vrednostima, ciljevima i vizijom kompanije. Praksa nam je takođe pokazala korisnost, jer je upravo ovaj vid programa bio karijerni početak mnogih naših uspešnih menadžera“, rekla je Marija Mijailović. Kao društveno odgovorna kompanija, NIS će nastaviti da kroz ovaj i slične programe pomaže zajednici u kojoj posluje, posebno mladim ljudima, za koje u kompaniji veruju da su upravo oni pokretači nove energije i nosici „budućnosti na delu“ što je i slogan kompanije NIS.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.