BIJE I PRAVI SIR, SVE PO POTREBI: Aleksandra je VELIKA NADA srpskog BOKSA, a sada je SNIMKOM ODUŠEVILA SVE! (VIDEO)
Aleksandra Tepevac, Foto: Printscreen/TikTok/ aleksandratepavac

ZDRAVA HRANA I TERETANA

BIJE I PRAVI SIR, SVE PO POTREBI: Aleksandra je VELIKA NADA srpskog BOKSA, a sada je SNIMKOM ODUŠEVILA SVE! (VIDEO)

U rodnom Somboru, pre tri godine, ona je u kategoriji do 69 kilograma na Kupu nacija u boksu za žene osvojila zlatno odličje

Objavljeno:

Hraniti se zdravo, jeste svež domaći sir i hleb, a živeti u Studentskom domu u Beogradu, moguće je, sudeći makar po objavama mlade nade našeg boksa Aleksandre Tepavac.

Počevši od juče Aleksandrin video postavljen na Tik-toku u kojem se vidi kako siri sir, a sve u sobi studentskog doma, postao je viralan na društvenim mrežama.

Naime, ona je uzela dve stolice između kojih je savila varjaču sa okačenom gazom da bi napravila sir po receptu naših baka. Ispod svega toga je stavila plastičnu posudu u koju je tekla surutka iz sira. Kako je napisala sve je plod ruku njene sestre.

Sirenje u Studentskom domu
Sirenje u Studentskom domufoto: Printscreen/TikTok/ aleksandratepavac

"Januarski rok, ljudi spremaju ispite, moja sestra mlekaru u domu otvara. Ko kaže da ne može normalno da se hrani u studentskom domu?", napisala je ona u viralnom snimku.

Posle sira - domaći hleb

Međutim, lepa i sudeći po sadržaju, vredna devojka iz Srbije, svoje pratioce je iznenadila još jednim snimkom na kojem se vidi kako mesi i peče hleb.

"Obaveštenje: pored mlekare, otvaramo i pekaru u studentskom domu.", napisala je ona u viralnom snimku koji je objavljen danas.

Sirenje u Studentskom domu
Sirenje u Studentskom domufoto: Printscreen/TikTok/ aleksandratepavac

Velika nada srpskog boksa

U komentarima koji su se samo smenjivali njeni prijatelji su bili oduševljeni "domaćom hranom" i umešnim rukama vrednih devojaka.

Aleksandra, pored toga što je dobar student, velika je nada srpskog ženskog boksa koji trenira još od 2018. godine. Zbog svoje srčanosti, umeća, pa i osvojenih medalja i plaketa, mlada Somborka je u medijima dobila epitet "velike nade srpskog boksa"

Pravljenje hleba
Pravljenje hlebafoto: Printscreen/TikTok/ aleksandratepavac

U rodnom Somboru, pre tri godine, ona je u kategoriji do 69 kilograma na Kupu nacija u boksu za žene osvojila zlatno odličje.

Bonus video:

01:23

NIŠ: NAJSTARIJA STUDENTKINJA UPISALA TREĆI FAKULTET

(Espreso / Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.