MLADA IZ SRBIJE DOŽIVELA HOROR! Otišla je kod vračare, JEZIVA rečenica joj promenila život!
Foto: Reuters, Ilustracija

stravična ispovest

MLADA IZ SRBIJE DOŽIVELA HOROR! Otišla je kod vračare, JEZIVA rečenica joj promenila život!

Prošla je svadba, a ona je već nekoliko dana posle slavlja počela da gubi snagu, bila je strašno umorna i izgubila je volju za bilo čim
Objavljeno:

Tokom jedne noći dok je vozila kola, ista situacija se ponovila. Osetila je trnjenje tela i oduzimanje, izgubila je kontrolu nad volanom i udarila u drvo pored puta, gde su se kola zapalila.

- Borila sam se da izađem, ali nikako nisam uspevala da otvorim vrata. Kada sam već počela da se gušim od dima i gubim nadu da ću se izvući, videla sam kako staju neka kola i ljude koji trče ka meni - priseća se ona kao kroz maglu, jer je odmah posle toga izgubila svest.

I to nije bio kraj njene agonije - iz neobjašnjivih razloga joj se oduzimalo telo, a jezivi osipi sa ranicama su se pojavljivali i istom brzinom nestajali.

foto: Reuters

Ostala je bez posla, prestala je da se viđa sa prijateljima, izgubila je dosta na kilaži i nije se videla naznaka da će biti bolje.

Sledeće o čemu je razmišljala bilo je samoubistvo, jer nije videla nikakvu nadu. Ostala je potpuno sama u najtežem periodu, a život joj se u pretvorio u pakao.

Poslednje što joj je palo na pamet je da opet poseti vračaru, čijih se reči i upozorenja setila.

- Izgledala je kao živi leš kada su je doveli kod mene. Karte sam samo bacila na sto i prvi put u životu me je obuzela jeza. Mislim da joj je u tom trenutku ostalo još samo mesec - dva života, jer joj telo više nije moglo da izdrži toliki pritisak- prepričava vidovita žena.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.