ISPOVEST PORODILJE JELENE IVKOVIĆ KOJA JE IZGUBILA BEBU U SREMSKOJ MITROVICI! Gledajte večeras od 22h na Kurir TV
Foto: Promo

ne propustite

ISPOVEST PORODILJE JELENE IVKOVIĆ KOJA JE IZGUBILA BEBU U SREMSKOJ MITROVICI! Gledajte večeras od 22h na Kurir TV

Njenu priču pogledajte večeras od 22 časa u emisiji "Crna hronika" na Kurir televiziji

Objavljeno:

Večeras od 22 časa u emisiji "Crna hronika" na Kurir televiziji ne propustite ispovest porodilje Jelene Ivković koja je izgubila bebu nakon porođaja u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici i, kako navodi, pretrpela akušersko nasilje od strane doktora i medicinskog osoblja.

Mlada majka Marica M. (26) pretrpela je, kako kaže, akušersko nasilje u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici, nakon čega joj je umrla beba. Beba je zbog velikih komplikacija nakon porođaja prebačena u novosadski Institut za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine gde lekari, nažalost, nisu uspeli da je spasu. Marica je ceo svoj slučaj detaljno opisala medijima želeći da upozori druge žene ne nemarnost nesavesnog ginekologa, a čiji su inicijali M. M. Nakon što je čula za ovu tragediju, videvši fotografiju i inicijale lekara Jelena Ivković iz Rume svedočila je i dala intervju Kuriru o istoj tragediji koju je pre 15 meseci proživela.

Jelena Ivković je ispričala svoje užasno iskustvo sa porođaja u Opštoj bolnici u Sremskoj Mitrovici i tvrdi da je i u njenom slučaju u glavnoj ulozi bio doktor M. M, koji je u petak uveče uhapšen. Jelena nije dočekala da svog sina Gorana vrati živog kući, a njenu priču pogledajte večeras od 22 časa u emisiji "Crna hronika" na Kurir televiziji!

(Espreso/Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.