Skandal: Nove provokativne fotke profesorke iz Vranja! (FOTO)

Ponovo u centru javnosti

Skandal: Nove provokativne fotke profesorke iz Vranja! (FOTO)

Profesorka muzičke umetnosti iz Vranja Suzana Alar (47) ponovo je tabloidna zvezda
Objavljeno: 09:35h

Posle erotskih fotografija obnaženih grudi na Fejsbuk profilu početkom novembra, profesorka muzičke umetnosti Suzana Alar (47) iz Vranja ponovo je tabloidna zvezda. Učenici u Vranju ukrali mobilni profesorki, pa njene gole fotke okačili na Fejsbuk! (FOTO)

Zbog novih golišavih fotografija iz izgubljenog mobilnog telefona lepe profesorke društvene mreže ponovo bruje jer učenici Trgovinsko-ekonomske, Medicinske, Hemijsko-tehnološke i tehničke škole, kojima muzičku umetnost predaje lepa plava profesorka, danonoćno lajkuju seksi serijal.
- Zbog stresa i šoka biću na bolovanju još petnaestak dana. Ponovo sam uznemirena i ogorčena zbog novih fotografija, koje neko namerno objavljuje na internetu. Ponavljam da je moja slika s obnaženim poprsjem na društvenim mrežama nevešto montirana. Očigledno je da mi se neko sveti. Razloge ne znam. Slučaj prljave osvete prijavila sam vranjskoj policiji - rekla je profesorka.
Osnovnom javnom tužilaštvu podnela sam krivičnu prijavu protiv nepoznate osobe. Slike u telefonu i na Fejsbuk profilu su moja intima. To je deo mog privatnog života. Udovica sam. Sama i slobodna. Imam i podršku majke, ćerki Mišele i Nikolije, kao i rodbine pokojnog muža Željka Alara - izjavila je Suzana Alar. (Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.