VAŠARI U SRBIJI KROZ ISTORIJU Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu emisije "Kojekude po Srbiji" danas u 14.30
Kojekude po Srbiji, Foto: Kurir TV

KURIR TV

VAŠARI U SRBIJI KROZ ISTORIJU Ne propustite još jednu uzbudljivu epizodu emisije "Kojekude po Srbiji" danas u 14.30

Nekada su atrakcije po vašarima bile bradate žene, medved okovan u lance, blizanci

Objavljeno:

Još jedna uzbudljiva epizoda emisije "Kojekude po Srbiji" sa Vukašinom Grozdanićem očekuje sve gledoce Kurir televizije danas od 14.30 časova!

Ovog puta tema su vašari u Srbiji, a Vukašin će uz zanimljive sagovornike otkriti da, pored zabavnog karaktera, vašari u Srbiji imaju društvenu i trgovinsku konotaciju kao i mnoge anegdote sa vojvođanskih vašara, i kako i zašto treba da se cenka pri vašarskoj trgovini. Sa svojim sagovornicima otkriće sve i o trgovini konjima, jer na našim vašarima nije reč samo o ringišpilima i licitarskim srcima.

Nekada su atrakcije po vašarima bile bradate žene, medved okovan u lance, blizanci, a danas to ne može da se vidi. Ali, ostale su zanimljive priče koje će Vukašin pokušati da otkrije i ovog vikenda.

Takođe biće reči i o tome da su se ranije na vašarima devojke i momci spremni za bračne vode doterivali kako bi se dopali roditeljima potencijalnih bračnih drugova. Biće reči i o Rumskom vašaru koji se održava svakog 3. u mesecu, koje su zanimljivosti vezane za njega i šta se tamo može pronaći.

Još jedna neobična avantura očekuje vas i ovog vikenda na Kurir televiziji, s toga ne propustite novu epizodu emisije "Kojekude po Srbiji" danas u 14.30 časova!

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.