KAKO PROVERITI BODOVE ZA LICENCU MEDICINSKIH SESTARA? Donosimo vam DETALJNO UPUTSTVO
Medicinska sestra, Foto: Profimedia

MEDICINSKE SESTRE

KAKO PROVERITI BODOVE ZA LICENCU MEDICINSKIH SESTARA? Donosimo vam DETALJNO UPUTSTVO

U prilogu zahteva potrebno je dostaviti fotokopiju sertifikata ili potvrde učešća sa skupa na kojem ste bodove ostvarili

Objavljeno:

Ukoliko želite da izvršite proveru stečenih bodova KME u svom elektronskom dosijeu KMSZTS učinite to na sledeći način.

Na na naslovnoj strani ovog sajta u desnom uglu kliknete na ikonu: „Registar KMSZTS“ i unesete svoje podatke: svoj ID broj (OVO——–) i svoj JMBG. Po ulasku u dosije, u delu „Kontinuirana edukacija“ (po karticama: osnovni podaci, zaposlenje, licenca, kontinuirana edukacija, raspored KE) videćete šta je to što je upisano od bodova.

Ukoliko se u nekom delu, ovaj zapis u Vašem dosijeu razlikuje od Vaše lične dokumentacije; Ogranku Vojvodina podnećete „Zahtev za Ispravku/dopunu bodova KME“ na obrascu koji možete preuzeti ovde – Reklamacija.

U prilogu zahteva potrebno je dostaviti fotokopiju sertifikata ili potvrde učešća sa skupa na kojem ste bodove ostvarili, a iz nekog razloga nisu registrovani u bazi. Nema potrebe da dostavljate fotokopije svih svojih sertifikata – potrebno je da dobijemo samo one za koje podnosite reklamaciju.

Molimo Vas da ispoštujete gornje navode, da u slučaju reklamacije dostavite samo traženo. Sve manje ili više od predviđenog može uvećati mogućnost greške prilikom unosa ovih podataka.

Bonus video:

01:57

IMAJU LI UMIRUĆE OSOBE ADEKVATNU POMOĆ? Bogićević: Nije dovoljna samo medicinska, već i psihološka, socijalna i duhovna podrška

(Espreso / A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.