DEJAN (7) NE GOVORI, NE HODA, NE MOŽE SAMOSTALNO DA JEDE: Potrebna mu je NAŠA POMOĆ kako bi imao ZDRAVO DETINJSTVO
Foto: FONDACIJA – humanost bez granica

APEL

DEJAN (7) NE GOVORI, NE HODA, NE MOŽE SAMOSTALNO DA JEDE: Potrebna mu je NAŠA POMOĆ kako bi imao ZDRAVO DETINJSTVO

Porodica nije u mogućnosti da sama finansira lečenje i ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Dejanu za srećniji živoT

Objavljeno:

Dejan Stojanović iz Vladičinog Hana je rođen 03.06.2016. godine i sve je bilo u redu do njegove prve godine. Jednog jutra, odmah nakon buđenja, Dejan je počeo nekontrolisano da trza glavom i tada mu je uspostavljena dijagnoza epilepsije.

Dejan sada ima sedam godina i još uvek ne govori, ne hoda, ne može samostalno da jede i pije vodu.

Nakon pregleda u Turskoj, u bolnici Liv, predloženi su tretmani matičnim ćelijama.

Dejanu su potrebna sredstva za tretmane matičnim ćelijama, genetska ispitivanja, specjalističke preglede, medicinska sredstva, defektološke i logopedske tretmane, ortopedsku obuću, kao i za putne troškove i smeštaj.

Dejan Stojanović
Dejan Stojanovićfoto: FONDACIJA – humanost bez granica

Porodica nije u mogućnosti da sama finansira lečenje i ovim putem pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu Dejanu za srećniji život tako što će preko FONDACIJE – humanost bez granica, iz Srbije poslati SMS sa brojem 141 na 2407 a iz Bosne i Hercegovine pozvati broj 17091.

Uplate za pomoć u lečenju mogu se izvršiti i na dinarski, KM i devizni račun korisnika i putem E-doniraj internet plaćanjem platnim karticama iz celog sveta, kao i preko platforme PayPal.

Cena SMS poruke iznosi 200 dinara. PDV se ne naplaćuje. Mogućnost slanja SMS-a imaju korisnici MTS, Yettel, A1 i Globaltel mreže. Cena poziva iz Mtel mreže iznosi 2KM.

Bonus video:

01:51

TU SMO, ČEKAMO VAS, POMOZITE NAM Apel na građane iz Svratišta za decu: Tokom zime dolazi više dece, POTREBNA NAM SEZONSKA ODEĆA

(Espreso/FONDACIJA – humanost bez granica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.