OGLASIO SE POMOĆNIK DIREKTORA RHMZ: Najavio ROLERKOSTER od koga će nas BOLETI GLAVA
Goran Mihajlović, Foto: Kurir televizija

VREMENSKA PROGNOZA

OGLASIO SE POMOĆNIK DIREKTORA RHMZ: Najavio ROLERKOSTER od koga će nas BOLETI GLAVA

Za četvrtak je najavljeno i do 18 stepeni

Objavljeno:

Pomoćnik direktora Republičkog hidrometeorološkog zavoda Goran Mihajlović rekao je da će ovu sedmicu obeležiti nagle temperaturne promene, prenosi RTS.

Mihajlović navodi da će ove nedelje biti toplije u odnosu na prethodnu, a najtopliji dani će biti sreda i četvrtak kada se maksimalna temperatura u većini mesta očekuje između 11 i 16 stepeni.

Za četvrtak je najavljeno i do 18 stepeni, ali već u petak i za dane vikenda očekuju se niže temperature, kao i kiša koja će preći u susnežicu i sneg.

1 / 4 Foto: Beta Dragan Gojić

“No, ono što će takođe biti karakteristika ove sedmice jeste dinamična atmosfera koja će doneti brze promene. Već danas, posle relativno toplog vremena u odnosu na godišnje doba, imaćemo zahlađenje. Kiša bi u toku noći prešla u susnežicu i sneg najpre u Vojvodini, a zatim i u drugim mestima. Utorak bi bio nešto hladniji, a onda od srede, četvrtka toplije, pa ponovo hladnije”, objašnjava Mihajlović.

Bonus video:

03:30

ZAR OPET?! SKIDAJTE JAKNE, STIŽE NAM TOPLO VREME! Meteorolog Todorović šokirao prognozom za decembar: EVO KADA ĆE PASTI PRVI SNEG

(Espreso / Agencije / Prenela: A.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.