FILIPA IZ KLENKA NEMA VEĆ 2 MESECA, NESTANAK POD VELOM MISTERIJE: Poslednji trag ostao NERAZJAŠNJEN
Filip Urumović, Foto: PRINTSCREEN/NESTALI SRBIJA

MISTERIOZNI nestanak

FILIPA IZ KLENKA NEMA VEĆ 2 MESECA, NESTANAK POD VELOM MISTERIJE: Poslednji trag ostao NERAZJAŠNJEN

Četvorica njegovih drugova ističu da je bio primeran mladić i da nije imao nikakve probleme, neprijatelje ni dugove

Objavljeno:

Potraga za Filipom Urumovićem (22) koji je nestao 20. novembra u Klenku i dalje traje. On je poslednji put viđen kod starog železničkog mosta gde je pronađen njegov automobil sa ključevima, a misterije u vezi sa njegovim nestankom samo se nižu.

Prošlo je skoro dva meseca od nestanka mladića za kojim su se u potragu uključili školski drugovi i komšije pretražujući reku kao i okolinu železničkog mosta gde se Filip 20. novembra odvezao svojim automobilom nakon čega mu se gubi svaki trag.

Potraga za Filipom i dalje traje, ali za sada još nema informacija o njemu. Ne zna se šta se desilo nakon što je ostavio poslednji trag za sobom, otključan automobil i nedostupan telefon.

Ostavio otključan automobil pored reke, poneo telefon sa sobom

Kako su govorili Filipovi drugovi, on je na dan nestanka ostavio novčanik kod kuće, a sa sobom poneo samo ključeve automobila i mobilni telefon.

Kluđerica, Ubistvo, Policija
foto: Petar Aleksić

- Automobilom se odvezao u osam ujutru do starog mosta. Uzeo je samo ključeve i mobilni. Novčanik je ostavio. Pored mosta je nađen samo otključan automobil. Od tad se ne javlja - pričao je jedan od četvorice drugova.

Nije bilo promene u ponašanju

Oni su za Telegraf istakli da Filip da im se nije žalio na probleme kao i da nikada nisu čuli od njega da ima "crne misli".

- Ne možemo da znamo šta je kome, ali nije nam se žalio na probleme niti smo primetili promenu ponašanja. Nije nikada pominjao da ima suicidne milsli - govorili su.

Ističu da je bio u formi i trenirao i da nije imao zdravstvene probleme.

Nije imao devojku, neprijatelje ni dugove - bio privržen porodici

Četvorica njegovih drugova ističu da je bio primeran mladić i da nije imao nikakve probleme, neprijatelje ni dugove.

Filip Urumović
foto: PRINTSCREEN/NESTALI SRBIJA

- Njegovi su jako potrešeni. Roditelji su mu razvedeni i živi sa majkom. Bio je privržen i baki, brinuo je za nju. Nije imao ni emotivnih problema, nije imao devojku - pričali su Filipovi drugovi drugog dana po nestanku zatečeni svime što se desilo.

Filip, navode, nije imao problema. Radio je u fabrici i bio je vredan momak, privržen porodici.

- Filip je dečko za primer. Nije se svađao, nije imao probleme. Vredan momak. Radi u fabrici, živi sa majkom, a brinuo se i o baki - govorili su drugovi.

Drugovi i meštani pretraživali most i reku

Njegovi drugovi su i sami organizovali potragu za Filipom.

Njih nije sprečilo ni kišovitio i hladno vreme u potrazi za drugom za kojeg i dalje gaje nade da je živ, ali se ipak pribojavaju tragičnog epiloga.

- Sakupili smo se svi koji smo dobri sa njim i trudimo se maksimalno da se angažujemo i da potragu proširimo svuda - govorio je Filipov drug.

- Došlo je nas oko pedesetak, imamo dva čamca i jedan brodić. Obilazili smo obalu reke, ali smo nemoćni, jer nemamo dobru opremu. Nadamo se da će se u potragu uključiti ljudi sa strane. Mi se nadamo da je on živ i dalje, ali nažalost sve ukazuje na ono najgore - bili su saglasni Filipovi drugovi.

Prema navodima u medijima, nadzorne kamere nisu snimile Filipov skok u vodu.

Podsećamo, Filip je visok oko 175 centimetara, ima braon oči i smeđu kosu.

Ukoliko imate bilo kakve informacije obavestite policiju.

Bonus video:

02:32

Tačno ovde je nestao Matej Periš

(Espreso/Telegraf/Preneo Espreso Društvo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.