SRPKINJA PROPUSTILA STARIJEG GOSPODINA NA PEŠAČKOM I OSTALA ZATEČENA: Nije mogla da veruje ŠTA VIDI kad je ZASTAO
Deda, Foto: Profimedia, Ilustracija

SVE PODELILA NA TVITERU

SRPKINJA PROPUSTILA STARIJEG GOSPODINA NA PEŠAČKOM I OSTALA ZATEČENA: Nije mogla da veruje ŠTA VIDI kad je ZASTAO

Da li se ovakvo ponašanje može videti i kod mlađih generacija, pisali su tviteraši u komentarima

Objavljeno: 18:29h

Da li se maniri gube ili ne, tema je o kojoj bi se moglo danima raspravljati. Međutim, činjenica da se oni najčešće mogu videti kod naših najstarijih građana upravo dokazuje priča iz Srbije, sa jednog pešačkog prelaza.

Kako je jedna korisnica društvene mreže X (bivši tviter), na kome je upisana kao "Dežurno zanovetalo", napisala, gest jednog starijeg deke, kog je kao i svakog drugog pešaka na pešačkom prelazu propustila, ostavio ju je bez reči, ulepšao dan ali i samu vožnju.

"Danas me je oduševio jedan dekica na pešačkom. Stala sam da ga propustim, jedva hoda ali je morao da se zaustavi, skine šešir i nakloni se u znak zahvalnosti što strpljivo čekam da prođe. Obožavam kad vidim ljude koji uprkos svemu još uvek drže do manira", napisala je ona, te dodala da se po njenoj proceni radilo o gospodinu koji ima oko 80 godina.

"Gospodin!"

Da li se ovakvo ponašanje može videti i kod mlađih generacija, pisali su tviteraši u komentarima.

"To sad viđamo samo od starijih, dosta starijih, ovih što nestaju, što ih uskoro više biti neće", "Zato što su takve situacije postale retke, nažalost. Bravo za tebe", "Gospodin. Prelepa scena. Baš mi je žao što toga danas sve ređe ima", "Apsolutno uvek kad me vozač pusti se zahvalim, kad sam ja vozač stanem ili upalim sva četiri da se zahvalim drugom vozaču, osnovna kultura postoji i danas", bili su neki od komentara ispod ove objave.

Bonus video:

00:41

Proširenje Višnjičke ulice

(Espreso / Blic/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.