SVETLANA JE NAJDOMIŠLJATIJA UPRAVNICA ZGRADE: Stanari USREĆILI komšiju Đorđa i pre NOVE GODINE (FOTO)
Foto: RINA

svaka čast!

SVETLANA JE NAJDOMIŠLJATIJA UPRAVNICA ZGRADE: Stanari USREĆILI komšiju Đorđa i pre NOVE GODINE (FOTO)

Svetlana je na mestu upravnice svega mesec dana ali svi stanari za nju imaju samo reči hvale

Objavljeno:

Za samo nekoliko dana stižu nam praznici, ali u jednoj stambenoj zgradi u Topoli praznično darivanje je počelo ranije. Složni stanari predvođeni svojom upravnicom sakupili su novac i kupili poklon paketić za najmlađeg stanara Đorđa.

- Nije trebalo mnogo da se razmišljamo, jedno je dalo predlog i svi smo se u tome složili, zajednički smo odradili dekoraciju zgrade svako je na svoj način dao doprinos. Najmlađi su naša radost iako ih je samo četvoro u zgradi trudimo se da na svaki način ulepšamo njihovo detinjstvo. Pošto su troje dece stariji, a samo je Đorđe mali mi smo odlučili da za njega kupimo poklon paketić i uručili smo mu u prisustvu naših dama “, kaže za RINU upravnica Svetlana Nikolić Petrović.

Svetlana Nikolić Petrović
Svetlana Nikolić Petrovićfoto: RINA

Svetlana je na mestu upravnice svega mesec dana ali svi stanari za nju imaju samo reči hvale i s ponosom ističu da su uz nju jedna velika i složna porodica.

- Svi smo složni, lepo sarađujemo, pohvale za novu upravnicu, priredila je divno iznenađenje za najmlađeg stanara. Na žalost malo dece imamo, samo je Đorđe mali i krasi ovu zgradu, unosi veliku radost i svi smo se složili da mu priredimo iznenađenje, sada smo i sigurni da smo u tome uspeli“, kaže Milena Maksimović Ranđelović.

Bonus video:

07:31

Moto Deda Mraz 2023

(Espreso / RINA/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.