"PREVARILA JE TEČU SA ŠEFOM, A MENE PECKA KAD ĆE DECA": Hit dogodovštine sa slava u Srbiji, DA POCRVENIŠ
Foto: Profimedia, Printscreen Youtube

NEVEROVATNO

"PREVARILA JE TEČU SA ŠEFOM, A MENE PECKA KAD ĆE DECA": Hit dogodovštine sa slava u Srbiji, DA POCRVENIŠ

Ispod njegove objave pojavilo se pregršt komentara, a neki odgovori su zaista zanimljivi

Objavljeno:

Sezona slava se polako privodi kraju, a verujemo da posle svake imate bar jednu zanimljivu situaciju koja se dogodila na istoj. Na slavama se popije koja više, dođe rodbina koju niste videli godinama, pa su neprijatne i smešne scene gotovo neizbežne.

Zbog toga je i logično što je na društvenoj mreži "Reditt" jedan muškarac upitao sve da li su ove godine imali neke dogodovštine na slavama.

"Sigurno ima nekih događaja ili ljudi koji vam nisu prijali, bilo kao gostu ili domaćinu. Evo mog neprijatnog primera sada za Svetog Nikolu. Odlučim ja da otvorim neki šampanjac i sipam ljudima ko je hteo. Sipao sam sestri, zetu, stricu i punu času. Na kraju ja nisam ni sebi završio sipanje, moj ludi stric mi traži još i počne da urla: "Domaćine prazna čaša". Kada sam se okrenuo, video sam da je on eksirao punu čašu. Ja se iznervirao i rekao mu da se to ne pije tako i da će morati da čeka svi da popiju pa svima da dopunim sa ono malo što je u flaši ostalo. Nije dobio dopunu celu noć. Inače je on tako nekulturan. Isprazni flašu piva i odmah počne da peva: "Prazna flaša na mom stolu". Siguran sam da ima i gorih primera tako dajte da čujemo", napisao je on.

Porodica, Večera, Ručak, Božić
foto: Profimedia

Ispod njegove objave pojavilo se pregršt komentara, a neki odgovori su zaista zanimljivi.

Tako je jedan momak ispričao kako ga je tetka "pecnula" što nema decu, a znala je da je nedavno raskinuo dugu vezu.

"Jednom me zajedljiva tetka pitala ili bolje rečeno pecnula, a zna da nemam curu i da sam skoro raskinuo dužu vezu, "kad će deca"?, a ja onako malo pripit da joj uzvratim jer klin se klinom izbija reko sam joj: "Što pitaš? Nego gde mi je tečo, što i on nije došo?", napisao je on, pa objasnio da je tetka teču prevarila sa šefom kad je radila kao sekretarica.

"Trajala par sekundi mrtva tišina, svi bulje u mene, dok se deda nije dosetio dezerta, nismo je više zvali. Neće se javiti više ni na ulici mojima, mene blam kad je vidim. Kad pričam anegdotu ljudima ne veruju mi ja im kažem: "Hoćeš da je pozovem?", mada ne bi mi se javila, blokirala me čak i na fejsu", zaljučio je.

Jedna žena je otkrila da je na slavi pokušao da je pojavi ujak njenog supruga i da se uopte nije lepo završilo.

"Pokušao je da me poljubi u usta matori ujak od mog muža. Kad sam ga odbila, polomio pola hodnika, izašao napolje, pravio scene, naravno vikao da sam ku*va, odneli ga kući. Nikad mi se nije izvinio. Video me posle par meseci na nekoj proslavi, i pravio se da me ne prepoznaje. Posle jedno sat i po mi rekao u fazonu ''To si ti, nisam te prepoznao, nesto si poružnela'', napisala je.

Komentara je, naravno, bilo još mnogo, a vi, ukoliko imate zanimljive događaje sa slava, podelite s nama u komentarima.

Bonus video: DIVAN I NORMALAN ČOVEK KOGA SLAVA NIJE POKVARILA! Kurir razgovarao sa komšijama pokojnog Žarka Lauševića: Evo kako će ga pamtiti

01:09

DIVAN I NORMALAN ČOVEK KOGA SLAVA NIJE POKVARILA! Kurir razgovarao sa komšijama pokojnog Žarka Lauševića: Evo kako će ga pamtiti

(Espreso/Telegraf/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.