MAJKA STREPILA DA SRBIJA NIJE BEZBEDNA ZEMLJA, A LAJA IZ ŠPANIJE UPRKOS SVEMU DOŠLA ZBOG... Sad joj se NE VRAĆA
Foto: Printscreen/Prva TV

SVAKA ČAST

MAJKA STREPILA DA SRBIJA NIJE BEZBEDNA ZEMLJA, A LAJA IZ ŠPANIJE UPRKOS SVEMU DOŠLA ZBOG... Sad joj se NE VRAĆA

Prema rečima ovog zaljubljenog para, posle te fotografije su počeli intenzivno da se dopisuju

Objavljeno:

Da li znate kako izgleda kada jedna Špankinja pravi domaću komplet lepinju, po receptu Užičana, a to radi u svojoj kuhinji u Smederevskoj Palanci?

Laja Blaskez (27), rodom iz Barselone, svog čoveka je upoznala preko Instagrama, kada je slučajno naišla na njegovu fotografiju Hrama Svetog Save, kojom se oduševila. Odmah ju je podelila na svom Instagram profilu, posle čega joj se autor fotografije i javio. Bio je to Andrej Mitrović iz Smederevske Palanke.

Prema rečima ovog zaljubljenog para, posle te fotografije su počeli intenzivno da se dopisuju, nakon čega je usledila njena poseta Srbiji.

Prvih meseci nije mogla da napusti rodnu Barselonu, zbog roditelja, porodice, prijatelja ali i posla, sve dok nije čvrsto odlučila i sada u Srbiji živi poslednjih godinu dana.

Pored toga što je uspela da nauči srpski jezik i ćirilicu, da mota sarmu i da pravi komplet lepinju, Laja je uspela i da promeni mišljenje svojih roditelja, koji su strahovali da Srbija nije bezbedna zemlja za život.

"Mnogo se dobro osećam ovde. Ne vraća mi se u Španiju“, izjavila je Laja pred kamerama "Exploziva“.

Danas su vlasnici restorana brze hrane, a Lajina majka čak planira da se preseli u Srbiju.

Bonus video: AKO STE KAO DETE MAŠTALI DA IMATE KUĆICU KAO IZ BAJKE IVICA I MARICA, SADA JE MOGUĆE: Stranci ih masovno kupuju, a EVO i ZAŠTO

02:10

AKO STE KAO DETE MAŠTALI DA IMATE KUĆICU KAO IZ BAJKE IVICA I MARICA, SADA JE MOGUĆE: Stranci ih masovno kupuju, a EVO i ZAŠTO

(Espreso/Exploziv/Prva TV/Prenela: D.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.