POTRESNI PRIZOR ISPRED KUĆE NESTALOG IVICE: Inspektori imaju novi plan, a otac im izustio samo JEDNO
Nestali Ivica Golubović, Foto: RINA

POTRAGA U TOKU

POTRESNI PRIZOR ISPRED KUĆE NESTALOG IVICE: Inspektori imaju novi plan, a otac im izustio samo JEDNO

Otac se odmah pozdravio sa inspektorom i kroz jecaje izustio: "Nađite mi Ivicu, molim vas"

Objavljeno:

Ispred kuće nestalog Ivice Golubovića (39) u Prijepolju, jutros je tužan prizor. Potresene komšije okupile su se da pruže podršku, a tu je i desetine policajaca spremnih da krenu u potragu.

Otac se odmah pozdravio sa inspektorom i kroz jecaje izustio: "Nađite mi Ivicu, molim vas".

Ivica Golubović
foto: RINA

Šef Odseka za istraživanje naveo je da su svi policajci na zajedničkom zadatku da probaju da nađu mladića. Prethodnih dana radili su na pronalasku, vatrogasci su u tri navrata pretraživali Lim, ali nisu imali rezultata. Sačinili su novi plan. Izvršiće još jednom pretragu Lima, naročito oko obale reke i dela oko pruge gde je šuma.

Komšije sve žele da se uključe.

Podsetimo, Ivica je poslednji put je viđen 3. decembra u večernjim časovima u Prijepolju. Njemu se od tada gubi svaki trag, a neutešna porodica u grču i strahu očekuje bilo kakvu vest.

Prema rečima njegovog oca, do 11 sati uveče, tog 3. decembra, Ivica je bio s majkom, a kada je ona otišla da spava, on je seo za kompjuter i ujutru ga više nije bilo.

1 / 6 Foto: RINA

"Njegova majka je ujutru izašla da uzme drva i videla da su vrata otključana kao i letnja kuhinja. Nije poneo lična dokumenta, ni dva telefona, ne znamo ni šta je obukao", priča s knedlom u grlu Ivičin otac.

Na pitanje da li postoji neki razlog zbog kog bi Ivica odlučio da nestane tek tako, Milojica odgovara:

"U tome je i stvar, jer nemamo odakle da pođemo. Nije imao nijedan razlog da nestane. Nikakav povod. Imao je dobar posao, radio je kao opravnik vozova. Ne postoji nikakav trag, samo je izašao i nestao. Evo, tražimo osam dana. Zahvaljujem se svim komšijama", rekao nam je otac.

Bonus video: NESTANAK DECE

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/Telegraf: I.R.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.