POTPUNA OBUSTAVA SAOBRAĆAJA KA CRNOJ GORI NA OVOJ DEONICI: Poznato KADA stupa na snagu, ovo morate da ZNATE!
Foto: Petar Aleksić

VAŽNO!

POTPUNA OBUSTAVA SAOBRAĆAJA KA CRNOJ GORI NA OVOJ DEONICI: Poznato KADA stupa na snagu, ovo morate da ZNATE!

Vozačima koji planiraju da se tokom ova tri dana upute ovom deonicom magistralnog puta za more, savetuje se da koriste alternativni pravac preko Jabuke i Pljevalja

Objavljeno:

Ovih decembarskih dana privode se kraju radovi na sanaciji odrona nedaleko od Brodareva, pa će zbog radova koji zahtevaju pun profil saobraćaj na ovoj deonici biti potpuno obustavljen.

Kako su rekli iz Puteva Užice, na državnom putu IB reda broj 23, deonica Mioska - granica Srbije i Crne Gore, na lokaciji Žuti kuk kod Brodareva, u periodu od srede, 13. decembra do petka, 15. decembra doći će do potpune obustave saobraćaja u vremenu od 8 do 16 časova.

Razlog zbog koga će saobraćaj biti u prekidu jesu radovi na sanaciji odrona nepravilne kosine, koji se radi već dve godine, a pred sam kraj 2023. očekuje se završetak sanacije.

Nakon 16 časova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila - regulisan semaforima, a radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Vozačima koji planiraju da se tokom ova tri dana upute ovom deonicom magistralnog puta za more, savetuje se da koriste alternativni pravac preko Jabuke i Pljevalja.

Bonus video:

03:29

CRNE TAČKE GLAVNI UZROK SAOBRAĆAJNIH NESREĆA U SRBIJI?! Stručnjak za saobraćaj: Postoji način da se one lako utvrde i otklone

(Espreso/ Telegraf.rs/ B. I.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.