BOŽIDAR OTIŠAO DA PODIGNE PENZIJU I OD TADA MU SE GUBI SVAKI TRAG: Ćerka za Espreso otkrila šta se vidi na KAMERAMA
Božidar Đurić, Foto: Nemanja Nikolić, Privatna arhiva

potraga

BOŽIDAR OTIŠAO DA PODIGNE PENZIJU I OD TADA MU SE GUBI SVAKI TRAG: Ćerka za Espreso otkrila šta se vidi na KAMERAMA

Ukoliko neko vidi Božidara Đurića neka se javi na telefon 0631525534

Objavljeno:
Miloš Dojčinović

Božidar Boža Đurić iz sela Mudrakovac kod Kruševca nestao je 4. decembra kada je otišao do banke da podigne penziju. Nakon toga gubi mu se svaki trag, a njegova ćerka Zagorka moli sve za pomoć i nada se da će neko videti i pronaći njenog oca.

"Božidar je nestao 4. decembra i od tada mu se gubi svaki trag. Tog dana je otišao da podigne penziju u banci koja se nalazi u neposrednoj blizini policijske stanice, ali nakon toga se nije vratio kući. Njegov nestanak smo odmah prijavili policiji", priča Zagorka Lapčević.

Policija je pregledala sve nadzorne kamere koje su postavljene na važnijim objektima u samom centru Kruševca i ustanovili su putanju Božidarovog kretanja, ali su kamere takođe zabeležile i jedan detalj.

"Policija je pregledala sve nadzorne kamere koje se nalaze u samom centru Kruševca. Tačno su nam predočili kojom putanjom je išao i kuda se sve kretao. Nakon što je podigao novac iz banke on je krenuo kući i prolazio je pored Nove pijace, zatim se u trenutku videlo da se okretao oko sebe kao da je nešto zaboravio... Zatim je snimljen kod Kusturnice, pa kod Doma sindikata, dok poslednji snimak pokazuje da se nalazio u naselju Ujedinjene nacije, ali nakon toga se on više ne vidi. Obišli smo to naselje, ali ga tamo nismo pronašli", objašnjava Zagorka.

Policija
foto: RINA

Kako kaže, ovo je prvi put da je Božidar nestao i ništa nije ukazivalo da će tako nešto da se dogodi.

"Ovo mu je prvi put da nestane. Nije dementan niti ima bilo kakve teže zdravstvene probleme. Kupovao je novine svaki dan i čitao je, gledao je televiziju. Vodio je sasvim normalan život i ništa slutilo nije da će nestati. ", kaže ona.

Božidarova ćerka ne zna tačno gde bi on mogao da se nalazi, budući da nije svratio kod svoje sestre koja živi u centru Kruševca iako se na nadzornim kamerama vidi da je prolazio u blizini njenog stana.

"Stvarno ne znam gde bi on mogao da bude i gde bismo mogli da ga tražimo. Božidar ima sestru koja živi kod Trga Fontane, ali koliko smo na kamerama videli, on se tu nije zadržavao već je samo produžio dalje", završava Zagorka.

Ukoliko neko bude video Božidara Đurića neka se javi na telefon 0631525534.

Bonus video:

00:34

KOMŠIJE OTKRIVAJU MOGUĆI RAZLOG NESTANKA GORANA IZ ALEKSINCA: Čudno im što je nestala cela porodica

(Espreso/Miloš Dojčinović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.