KURIR TELEVIZIJA NAJGLEDANIJI KABLOVSKI KANAL U SRBIJI 2 DANA ZAREDOM Hvala na poverenju!
Kurir TV, Foto: Promo

KURIR TV

KURIR TELEVIZIJA NAJGLEDANIJI KABLOVSKI KANAL U SRBIJI 2 DANA ZAREDOM Hvala na poverenju!

Za kraj ove godine, pripremili smo bogat i veseo praznični program

Objavljeno:

Kurir televizija je najgledanija kablovska televizija u Srbiji 2 dana zaredom, pokazuju rezultati zvaničnog merenja gledanosti agencije Nielsen.

Naš program je u sredu, 6. decembra, imao 2.25% udela u gledanosti, dok se na drugom mestu našla televizija Nova S sa 1.93%. Sutradan, u četvrtak 7. decembra, Kurir televiziju je gledalo više od 715.000 gledalaca, što čini 2.20% ukupnog gledališta, dok je drugoplasiranu Novu S, kao najgledaniju televiziju operatora SBB, gledalo nešto više od 460.000 ljudi ostvarujući 1.89% udela u gledanosti u ciljnoj grupi Total 4+. Izuzetna gledanost dnevno-informativnih i zabavnih emisija, koje pripremaju redakcije Kurira, kao i raznovrsni serijski program, potvrđuju da je programska šema Kurir televizije krojena po meri gledalaca u Srbiji.

"Nastavićemo da odgovaramo na potrebe domaćeg gledališta, ali i velikog dela publike koja naš program prati van granica, uz konstantna ulaganja u kvalitet programa. Izuzetno smo zadovoljni rezultatima koje ostvarujemo jer je to potvrda da poznajemo svoju publiku i pružamo joj upravo ono što želi. Pred nama su izbori, a potom i novogodišnji i božićni praznici, a mi ćemo se potruditi da ostanemo na visini zadatka i ponudimo još više svojoj publici.

Pozivamo gledaoce da u nedelju, 17. decembra, prate prve analize izbora i izborne rezultate sa uključenjima iz izbornih štabova kroz naše informativne emisije, 5 minuta pre drugih, i specijalnu emisiju „Srbija bira 2023“ na Kurir televiziji!

Za kraj ove godine, pripremili smo bogat i veseo praznični program, u okviru kojeg će neke od najvećih muzičkih zvezda pevati jedino na raskošnoj novogodišnjoj sceni naše televizije," poruka je uredničkog tima Kurir televizije.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.