"POP NIJE IMAO NIŠTA PROTIV": Nataša SPUSTILA MAJICU u CRKVI, objavom ŠOKIRALA SVE! Bukti RAT na MREŽAMA! (FOTO)
Njezvanova u crkvi, Foto: njezvanova / Instagram

"jes' degutantno malo"

"POP NIJE IMAO NIŠTA PROTIV": Nataša SPUSTILA MAJICU u CRKVI, objavom ŠOKIRALA SVE! Bukti RAT na MREŽAMA! (FOTO)

Blogerka Nataša Kovačević je često delila svoje fotografije dojenja na javnim mestima, a nedavno je osvanuo tvit putem kog je dobila prilično uvredljive komentare

Objavljeno:

Dojenje u javnosti je velika tema o kojoj se često priča. I dok se sve više žena zalaže za normalizaciju ove potpuno prirodne radnje, mnogi se pitaju gde su granice. A jedan tvit je ponovo sve pokrenuo.

Naime, blogerka Nataša Kovačević je često delila svoje fotografije dojenja na javnim mestima, a nedavno je osvanuo tvit putem kog je dobila prilično uvredljive komentare.

"Joj njezvanova ženo božija vrati se u svoje pleme, koga ti i za šta prozivaš uopšte, sa ovim dojenjem ovolikim deljenjem intime morala bi da ućutiš svima i za sve vremena", glasio je tekst tvita.

U komentarima ispod mnogi su se složili, ali je bilo tu i ljudi koji su branili Natašin slobodni stav, te ima podeljenih mišljenja.

"Je l ona to u crkvi doji dete?", "Ali svaka čast na izbačenoj s*si u crkvi. Kakav tihi bunt", "Ovo drugo jes degutantno malo, ali ne vidim problem na prvoj", "Najprirodnija stvar na svetu, dojenje. Koliko puritanaca i voajer, a istina, lepa žena", "Koliko sam skapirala žena je infulenser i promoter dojenja, jel ste očekivali da će da gurne detetu flašicu u usta, ne znam šta vas ovde konkretno vređa i uznemirava, niti na koji način ona remeti javni red i mir dojenjem u javnosti koje nije ilegalna radnja", samo su neki od brojnih komentara.

Nataša je više puta govorila o dojenju, a evo šta je napisala ispod slike na kojoj se vidi kako doji dete u crkvi:

- Interesantno je da pop nije imao ništa protiv da dojim pred svima. Bog mi ih je dao, njemu sam došla da se molim da ih čuva. Majčina je ljubav najbliža božijoj. Bezuslovna. Moje dete ne mora biti doktor ili pilot da bih ga volela više od svega na svietu. Ne mora biti strejt, ne mora da navija za moj omiljeni klub, ne mora da sluša muziku za koju ja mislim da je kul. Sve što sam sebi na teret stavila da mora je da bude srećan. I ako ne bude - ja ću ga i tada voleti najviše na svetu. Više od očiju. Više od majke. Više od Boga. Dobro je jedini put do Boga. I najsnažnije sila na svetu. I u ova rđava vremena, borba za prevlast dobra obaveza je svakog časnog čoveka.

A kakvo je vaše mišljenje o svemu ovome, pišite nam u komentarima.

Bonus video:

01:02

JELENA NIKOLIĆ IZ UDRUŽENJA BEBAC: Dojenje je kao sportska aktivnost na Olimpijadi!

(Espreso / Blic Žena, Iris Krdžić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.