"AJDE POGURAJ TO MALO DEDA MRAZE": Pismo devojčice RAZNEŽILO Srbe, kažu da NIŠTA SLAĐE nisu pročitali! (FOTO)
Deda Mraz, Foto: Profimedia, Twitter

preslatko

"AJDE POGURAJ TO MALO DEDA MRAZE": Pismo devojčice RAZNEŽILO Srbe, kažu da NIŠTA SLAĐE nisu pročitali! (FOTO)

Devojčica iz Srbije napisala novogodišnje pismo pa nasmejala društvene mreže

Objavljeno:

Bliži se Nova godina, a to za one najmlađe znači samo jedno - smišljanje i pisanje želja Deda Mrazu. Kako to izgleda iz ugla jedne devojčice iz Srbije, "odala" ju je sopstvena majka koja je fotografijunovogodišnjeg pisma svoje ćerke objavila na internetu, i tom prilikom nasmejala mnoge.

Monika iz Srbije je na svom Tviter profilu objavila fotografiju pisma svoje ćerke u kom je devojčica napisala koje to želje ima za ovu Novu Godinu. Iako je dete bilo skromno u svojim zahtevima, ono što je najviše privuklo pažnju u njenom pismu bio je sam način pisanja ali i njena iskrenost.

Pismo prenosimo u celosti, sa svim greškama u pravopisu koje su verovatno samo u ovom slučaju i više nego simpatične.

"Dragi dedarmze jabi želela pravu macu ali da bud beba molimte ko bogati volim te. I da bude u kutiju" napisala je devojčica.

Kako je dalje njena majka objasnila, a i fotografijom dokazala, devojčica je za svaki slučaj imala i svoj plan "B", ukoliko joj maca ne bude omogućena.

"A ako ne može ima opciju dva naravno", napisala je majka te objavila fotografiju gde je devojčica zatražila i slušalice.

"Pismo godine"

Ovo je nasmejalo i raznežilo mnoge tviteraše koji su priznali da slađe pismo dugo nisu pročitali.

"Pa srce divno", "Ja glasam za mačku, ajde poguraj to malo Deda Mraze", "Slatka, kakva deca samo i mogu da budu", "Ovo je najlepše pismo koje sam pročitala",, "Pismo godine", bili su neki od komentara.

Da je devojčica pravi ljubitelj mačaka, govori podatak da je, kako njena majka navodi, istu želju imala i prošle godine i da joj je ona ispunjena. Međutim, izgleda da je prošlogodišnja "beba maca" porasla, te da joj je sada potrebna nova.

Bonus video:

05:00

Deda Mraz uz pomoć pripadnika MUP-a podelio deci paketiće

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.