LEPA VEST ZA LJUBITELJE: Sezona na Kopaoniku ove godine počinje RANIJE, a ovim danima će skijanje biti BESPLATNO
Skijanje, Foto: Profimedia

ISKORISTITE POGODNOSTI

LEPA VEST ZA LJUBITELJE: Sezona na Kopaoniku ove godine počinje RANIJE, a ovim danima će skijanje biti BESPLATNO

Skijaška sezona na Kopu počeće ranije nego što je prvobitno planirano, a skijaši će na samom startu imati i posebne pogodnosti

Objavljeno:

Mada je danas temperatura debelo u plusu, sledi nam zahlađenje, a ski centar Kopaonik otvara svoje staze već 2. decembra.

Skijaška sezona na Kopu počeće ranije nego što je prvobitno planirano, a skijaši će na samom startu imati i posebne pogodnosti.

„Zbog povoljnih vremenskih uslova, Skijališta Srbije će otvoriti ski centar Kopaonik već u subotu 2.decembra. Prvi dan skijanja će biti besplatan a od 3.-6. decembra skijaši mogu da iskoriste popust od 70% na poludnevne i dnevne karte. U četvrtak 7.decembra, prvog dana zvanične manifestacije Ski opening, skijanje će takođe biti besplatno a od 8.-10. decembra tradicionalno odobravamo popust od 30% na sve karte u okviru ovog perioda“, objavljeno je na stranici Skijališta Srbije.

Pretprodaja karata za zimsku sezonu 2023/24 počela je 1. novembra 2023. na webshopu, gde su karte trenutno na popustu od 10% (od 27. novembra do 3. decembra 2023), a posle će biti 5% za sve ostale dane tokom sezone. Pogledajte ski pass cenovnik za Kopaonik 2023/2024.

Bonus video:

14:30

SRBIN PREPEŠAČIO ZEMLJU OKO EKVATORA: 50.000 kilometara kao od šale, spava u divljini i ne planira da se zaustavi

(Espreso/ Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.