DRUGARI SE UDRUŽILI DA POMOGNU: Za samo nedelju dana OPAKA BOLEST je na malom Mihajlu otkrila SVE SIMPTOME
Mihajlo Oreščanin, Foto: Budi human

1560 NA 3030

DRUGARI SE UDRUŽILI DA POMOGNU: Za samo nedelju dana OPAKA BOLEST je na malom Mihajlu otkrila SVE SIMPTOME

Drugovi iz odeljenja istakli su da je Mihajlo mnogo dobar kao drugar i svi su ga pozdravili

Objavljeno: 15:07h

Ekipa TV Pink posetila je OŠ Lazar Savatić u Zemunu, i razred u koji ide Mihajlo Oreščanin, dečak koji boluje od opake bolesti. Njegova divna učiteljica, kao i drugari, udružili su se da pomognu Mihajlu da iz ove životne borbe izađe kao pobednik.

Razredni starešina, Biljana Gencel, rekla je da je ovo njihov način da pomognu Mihajlu, dodaje da to što se trude da mu pomognu leči i njih same, kao i njihovog drugara.

- Još jednom apelujemo na sve da pošalju poruku 1560 na 3030. Mi ćemo u toku decembra organizovati i novogodišnji bazar sa radovima drugara naše škole, i to će biti još jedan vid novčane pomoći Mihajlu - rekla je Gencel.

Kako kaže, nadaju se da će Mihajlo što pre otići na lečenje i ističe da se čeka da prođe određeni period nakon zračenja i hemoterapije, nakon čega će on biti spreman da ode na lečenje u inostranstvo.

- U pitanju je ili Nemačka ili Švajcarska. Mi mu želimo da terapija uspe, da nam ozdravi i da se što pre vrati - rekla je ona.

Mihajlo Oreščanin
foto: Budi human

Drugovi iz odeljenja istakli su da je Mihajlo mnogo dobar kao drugar i svi su ga pozdravili.

Podsetimo, Mihajlo je osmogodišnjak koji boluje od tumora mozga. Simptomi bolesti pojavili su se u vrlo kratkom roku od nedelju dana u vidu jake glavobolje sa povremenim povraćanjem, gubitkom ravnoteže i perifernog vida, potom i krizom svesti nakon čega je specijalističkim i dijagnostičkim pregledima utvrđeno postojanje ekspanzivne lezije u levoj cerebralnoj hemisferi.

Bonus video:

04:36

ŠTA MI DRUGO PREOSTAJE, BORIM SE DO KRAJA ŽIVOTA - ON MI JE SVE! Potresna ispovest i apel za pomoć samohrane majke iz Čačka

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.