ZA ONE KOJI NEMAJU HRABROSTI DA BUDE KUKAVICE
Foto: Nebojša Babić

POGLEDAJTE!

ZA ONE KOJI NEMAJU HRABROSTI DA BUDE KUKAVICE

Slobodan Orlić bio je novinar Sportskog žurnala, NTV Studija B i BKTV

Objavljeno:

Gravitacija sa Slobodanom Orlićem, u formi podkasta, uskoro počinje sa emitovanjem na striming platformama. „Želja mi je da na konstruktivan način, neobojen interesima, unesem balans u vrlo polarizovan medijski prostor, sa jasnom idejom da kreiram kvalitetnu kritiku političke i društvene scene u Srbiji. Znam da neće biti lako, pošto živimo u vremenu otpornom na činjenice. Zato će vrata podkasta biti otvorena za sve one koji nemaju hrabrosti da budu kukavice, a zatvorena za one koji i dalje tvrde da je Zemlja ravna ploča, jer uostalom taj njihov stav ne ide ni uz ime ovog podkasta“, rekao je Orlić.

Promož
foto: Promo

Izdanja Gravitacije biće dostupna i na sajtu Medija centra, koji je medijski partner ovog podkasta, a sve ostale informacije biće dostupne na zvaničnom instagram profilu gravitacijasaslobodanomorlicem kao i internet stranici www.gravitacija.rs.

Slobodan Orlić bio je novinar Sportskog žurnala, NTV Studija B i BKTV. Posle demokratskih promena bio je Savezni sekretar za informisanje. U jednom periodu bio je i predsednik Socijaldemokratske partije.

(Espreso/promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.