DANAS I SNEG I KIŠA: Subota ispunjena PADAVINAMA, a duvaće i vetar
Sneg, Foto: RINA

RHMZ

DANAS I SNEG I KIŠA: Subota ispunjena PADAVINAMA, a duvaće i vetar

U Srbiji će narednih sedam dana biti umereno do potpuno oblačno i hladno

Objavljeno:

U Srbiji će danas biti oblačno sa padavinama, a u brdsko-planinskim predelima sa snegom uz povećanje visine snežnog pokrivača, a u nižim predelima sa kišom koja će od sredine dana i posle podne sa daljim padom temperature preći u sneg, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Više padavina biće na jugozapadu, jugu, jugoistoku i istoku Srbije, u nižim i brdskim predelima formiranje snežnog pokrivača visine od pet centimetara do 20, a na planinama lokalno i više od 30 centimetara.

Duvaće slab i umeren, povremeno i jak severozapadni vetar. Jutarnja temperatura biće od tri stepena do sedam, dnevna temperatura će biti u padu, a sredinom dana i posle podne kretaće se od nula na jugu do pet stepeni na severu Vojvodine i u Negotinskoj Krajini.

Sneg, Zima
foto: RINA

U Beogradu će sutra biti oblačno, vetrovito i hladno, povremeno sa slabom kišom, u višim delovima grada sa padom temperature posle podne i uveče kratkotrajno i susnežicom i snegom.

Duvaće slab i umeren, povremeno i jak severozapadni vetar. Dnevna temperatura bez većeg kolebanja oko četiri stepena, posle podne u padu na dva stepena.

U Srbiji će narednih sedam dana biti umereno do potpuno oblačno i hladno.

Biometeorološka prognoza za subotu, 25. novembar:

Relativno nepovolјne biometeorološke prilike za hronično obolelele i osetlјive osobe. Oprez se savetuje astmatičarima i kardiovaskularnim bolesnicima, kao i mentalno nestabilnim osobama. Reumatski bolovi i poremećaji sna su očekivani kao meteoropatske reakcije.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.