DVOJE MLADIH NESTALO U ROKU OD TRI MESECA U ISTOM SELU! Policija i meštani INTENZIVNO TRAGAJU za Elenom i Filipom
Elena Marković i Filip Urumović, Foto: Printscreen/Nestali Srbija

potraga

DVOJE MLADIH NESTALO U ROKU OD TRI MESECA U ISTOM SELU! Policija i meštani INTENZIVNO TRAGAJU za Elenom i Filipom

Za sada, nažalost, još uvek nema pozitivnih informacija o ova dva slučaja da su ove dve mlade osobe pronađene

Objavljeno:

U Srbiji se više od 200 osoba vode kao nestale, a među njima su 14-godišnja Elena Marković i 21-godišnji Filip Urumović iz sela Klenak.

Lena je nestala pre tri meseca, 24. avgusta, a pre tri dana nestao je 21-godišnji Filip Urumović.

Za sada, nažalost, još uvek nema pozitivnih informacija o ova dva slučaja da su ove dve mlade osobe pronađene. Već nekoliko meseci 14-godišnjoj Eleni nema ni traga, ni glasa. Roditelji i prijatelji i dalje tragaju za njom. U potragu za 21-godišnjim Filipom uključila ne samo policija, kojoj je nestanak prijavljen i gde je potvrđeno da je potraga u toku, nego i njegovi meštani sela Klenak i okolnih mesta, odnosno svi prijatelji koji su u tom trenutku bili raspoloživi i mogli su da krenu na teren.

1 / 3 Foto: Kurir TV

Ono što je naravno interesantno jeste da je Filip navodno prema nezvaničnim informacijama ostavio otključan automobil u blizini starog železničkog mosta. Poneo je mobilni telefon navodno sa sobom i ključeve, ali ostavio novčanik. Ono što se još govori u javnosti i naravno u zajednici jeste da je Filip otišao tog jutra u 8.00 kada je nestao 20. novembra da obavi kupovinu za svoju baku kojoj je bio dosta privržen s obzirom da su mu roditelji razvedeni, živeo je sa svojom majkom.

Bonus video:

01:33

ŠTA SE DEŠAVA U SELU KLENAK? Dvoje mladih nestalo u roku od tri meseca! U potragu se, pored policije, UKLJUČILI I MEŠTANI

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.