HLADNA I VETROVITA SUBOTA SA SNEGOM: Ovi delovi Srbije će se danas zabeleti
Sneg, Foto: RINA

RHMZ

HLADNA I VETROVITA SUBOTA SA SNEGOM: Ovi delovi Srbije će se danas zabeleti

Krajem dana i tokom noći padavine će prestati, a vetar oslabiti

Objavljeno:

U Srbiji će biti oblačno i hladno uz umeren do jak severozapadni vetar koji će povremeno s olujnim udarima što će u brdsko-planinskim predelima usloviti stvaranje snežnih nanosa, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U nižim predelima padaće kiša, a u brdsko-planinskim sneg. Više padavine očekuje se ujutru i pre podne u Braničevskom okrugu, istočnoj i jugoistočnoj Srbiji. Na planinama istočne i jugoistočne Srbije očekuje se od 10 do 20 cm snega.

Krajem dana i tokom noći padavine će prestati, a vetar oslabiti.

Dnevna temperatura bez većeg kolebanja od tri do sedam stepni, na planinama od minus šest do nula stepeni stepeni. Krajem dana i tokom noći padavine će prestati, a vetar oslabiti.

1 / 6 Foto: Beta Dragan Gojić

U Beogradu će sutra biti oblačno i hladno, povremeno sa slabom kišom uz umeren i jak severozapadni vetar koji će imati i udare olujne jačine.

Dnevna temperatura bez većeg kolebanja od četiri do šest stepeni Celzijusa. Krajem dana smanjenje oblačnosti i slabljenje vetra.

U Srbiji će u nedelju i ponedeljak ujutru ponegde slab prizemni mraz, u nedelju hladno, dok će dnevna temperatura sledeće sedmice biti u porastu.

Biometeorološka prognoza za subotu, 18. novembar:

Vremenski uslovi mogu izazvati tegobe kod većine hronično obolelih osoba. Naročito se preporučuje astmatičarima i kardiovaskularnim bolesnicima da poštuju savete lekara. Kod meteoropata su mogući glavobolјa, reumatski bolovi i promenlјivo raspoloženje.

Bonus video:

06:16

Espreso Modna Policija: Nada Macura

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.