ONI SU STVORILI NAŠU ZEMLJU: Vreme je da im se odužimo
Foto: Grad Novi Sad

NOVI SAD

ONI SU STVORILI NAŠU ZEMLJU: Vreme je da im se odužimo

Zahvaljujući potpisivanju Protokola o saradnji između Grada Novog Sada i Udruženja penzionera Grada Novog Sada u velikoj meri su stvoreni povoljniji uslovi za život starijih sugrađana

Objavljeno: 09:08h

Udruženje Penzionera Grada Novog Sada je institucija koja postoji više od sedam decenija. Tokom svih ovih godina trajala je borba da se korisnicima penzije obezbedi bolji položaj, kako u materijalnom tako i u društvenom smislu.

Zahvaljujući potpisivanju Protokola o saradnji između Grada Novog Sada i Udruženja penzionera Grada Novog Sada u velikoj meri su stvoreni povoljniji uslovi za život starijih sugrađana.

Promo Novi Sad
foto: Promo

Jedna od njih je povlašćena cena karte u javnom gradskom prevozu. Po pristupačnoj ceni na godišnjem nivou omogućeno im je da koriste prevoz na svim linijama u gradu.

Za potrebe penzionera iz budžeta se izdvajaju veća sredstva nego do sada, tako da je omogućen odlazak u banje i na more većem broju starijih sugrađana, što svakako predstavlja spoj lepog i korisnog, posebno kada je njihovo zdravlje u pitanju.

Takođe se organizuju jednodnevni i višednevni izleti i posete mnogim kulturnim i istorijskim mestima čime im je na lep i atraktivan način ispunjeno vreme.

00:45

Potpisivanje Protokola o saradnji između Grada Novog Sada i Udruženja penzionera

Između ostalog veoma se ulaže u rekonstrukciju i otvaranje novih klubova penzionera i zalaže da svaki deo grada bude pokriven kako bi naši najstariji građani imali adekvatan prostor za druženje i kvalitetno provodili svoje slobodno vreme.

Potpisivanje ovog Protokola sa Udruženjem penzionera samo je jedan od koraka koji vodi ka glavnom cilju Grada Novog Sada a to je da se na sve načine oduži svojim najstarijim sugrađanima, poboljša im kvalitet života jer su oni stvorili našu zemlju na čemu im moramo biti zahvalni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.