Na beogradskoj pijaci prodaju SVE, ali sigurni smo da OVU STVAR NISTE OČEKIVALI! (FOTO)
Foto: Starogradski.com

Ko voli nek izvoli

Na beogradskoj pijaci prodaju SVE, ali sigurni smo da OVU STVAR NISTE OČEKIVALI! (FOTO)

Nošene čizmice, arhaični radio aparati, starinski gobleni, knjige, torbe i garderoba samo su deo stvari koje možete pazariti nadomak pijace “Skadarlija”
Objavljeno: 22:59h

Prodaja raznorazne robe na haubama automobila, čaršavima i improvizovanim štandovima u okolini Bajlonijeve pijace dugogodišnja je praksa, pa se u ponudi uličnih prodavaca može naći sve – od igle do lokomotive, piše Starogradski. BIBLIJA JE U MODI! Ovo su najpopularnija dečja imena u Srbiji i sva imaju TRI SLOVA, a nemaju veze sa Srbijom!

Nošene čizmice, arhaični radio aparati, starinski gobleni, knjige, torbe i garderoba samo su deo stvari koje možete pazariti na Trgu Mire Trailović i u Ulici Džordža Vašingtona nadomak pijace “Skadarlija”.

foto: Starogradski.com

Koliko ponuda može biti raznovrsna dokazuje i fotka na kojoj se pored “uobičajnih” artikala koji su prostrti po čaršavu na betonu nalazi i – ni manje ni više nego vibrator!

Znajući da je roba koja se prodaje na ovaj način uglavnom korišćena, odnosno “second hand”, pretpostavljamo da ovaj specijalni artikal neće biti kupljen, pogotovo kada se ima u vidu glasina da prodavci ove robe, prodajne artikle nalaze na raznim mestima, pa i kontejnerima i deponijama. Bonus video:

(Espreso.co.rs/Starogradski)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.