DRAMA U SRPSKOJ ŠKOLI ZBOG KRAVATE: Dečak se doterao, a onda mu je UČITELJICA rekla nešto ŠOKANTNO
Dečija krava, Foto: Printscreen/X/NisamGospodja

šok

DRAMA U SRPSKOJ ŠKOLI ZBOG KRAVATE: Dečak se doterao, a onda mu je UČITELJICA rekla nešto ŠOKANTNO

Nakon opaske učiteljice prvaku u Srbiji zato što je stavio kravatu majka i otac u šoku

Objavljeno:

Kravata na jednom đaku prvaku u Srbiji izazvala je, pomalo, bizarnu reakciju učiteljice iz boravka, a sve to podelila je mama učenika na svom Tviter nalogu koja nije ni slutila da će odevna kombinacija njenog deteta biti protumačena na takav način.

Naime, ovaj dečak se, kako njegova mama navodi, sav ponosan stilizovao za školu i odlučio da stavi i dečiju kravatu - na čičak. Roditelji su pozdravili odluku svog deteta, ne videći ništa sporno.

- Dozvolili smo mu, nismo videli problem - kazala je majka opisujući događaj.

Međutim, učiteljica u boravku nije bila tako oduševljena, a razlog zbog kojeg mu je "zabranila" da nosi kravatu bio je krajnje bizaran.

- Kad sam došla po njega rečeno mi je da mu ubuduće kravata neće biti dozvoljena, jer neko može da ga zadavi - dodala je ova žena, vidno šokirana događajem.

Nakon opaske, majka se, kako sama navodi, zapitala gde to ona vodi svoje dete i sa čime se ta učiteljica do sada susretala kada kravatu zabranjuje iz tog razloga.

- I sad se ja razmišljam, pošto mi dete nije problematično i lepo se slaže uglavnom sa svima, gde ja to njega šaljem - istakla je.

Ipak, ona je odlučila da svom sinu objasni da kravatu više neće moći da nosi u školu, a tokom razgovora dečak joj je otkrio nešto što ju je ponovo šokiralo.

- Kasnije sam razgovarala sa detetom da mu objasnim da nećemo više kravate nositi u školu... E tad je on meni rekao šta je ona rekla i to je ono isto što i meni "Zašto nosiš kravatu, neko ćete zadaviti" - napisala je.

Ispod njene objave nizali su se komentari korisnika koji su takođe bili neprijatno iznenađeni izjavom ove prosvetne radnice, jedan od njih upitao je majku "Da li je potreban oružani list za kravatu?!". Ipak iako su se neki slagali sa konstatacijom da je kravata opasna, smatraju da je ova učiteljica mogla da skrene pažnju na drugačiji način.

Bonus video:

03:05

ŠKOLA I FRIZERI SE UJEDINILI: Deca nisu motivisana novim sistemom, TRAŽE DA SE VRATE NOVI SMEROVI

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.