DOMU ZDRAVLjA U MALOM ZVORNIKU DONIRAN KLINIČKI SPIROMETAR: Ambasador Bugarske posetio opštinu
Opština Mali Zvornik, Foto: Fondacija ”Zajedno za osmeh”

donacija

DOMU ZDRAVLjA U MALOM ZVORNIKU DONIRAN KLINIČKI SPIROMETAR: Ambasador Bugarske posetio opštinu

Fondacija ”Zajedno za osmeh” donirala je klinički spirometar Domu zdravlja u Malom Zvorniku

Objavljeno:

Fondacija ”Zajedno za osmeh” donirala je klinički spirometar Domu zdravlja u Malom Zvorniku, a povodom ove donacije ambasador Bugarske u Srbiji Petko Dojkov posetio je ovu opštinu, s obzirom da su sredstva za kupovinu uređaja obezbeđena kroz konkurs Vlade Republike Bugarske.

”Zahvalni smo ambasadi Republike Bugarske što smo dobili sredstva za realizaciju ovog projekta i ambasadoru što je na naš poziv posetio opštinu Mali Zvornik i upoznao se lepotama ovog dela Srbije”, rekao je Goran Petrović, upravitelj Fondacije ”Zajedno za osmeh”.

1 / 6 Foto: Fondacija ”Zajedno za osmeh”

Ambasador je tokom boravka u Malom Zvorniku posetio Dom zdravlja i odeljenje gde se nalazi klinički spirometar, a sastao se i sa predsednikom opštine Zoranom Jevtićem koji mu je predstavio privredne, kulturne i turističke potencijale ove opštine.

Klinički spirometar koji je donirala Fondacija ”Zajedno za osmeh” služi za proveru vitalnog kapaciteta pluća. Ovo je aparat koji do sada Dom zdravlja u Malom Zvorniku nije imao, zbog čega su pacijenti morali da odlaze na pregled u Loznicu.

Bonus video:

00:46

BOLNICA DEDINJE 2 POSTALA PONOS SRPSKOG ZDRAVSTVA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.