NAJLEPŠU POLICAJKU U SRBIJI MUŠKARCI BUKVALNO MOLE DA IH HAPSI: Zgodna plavuša pokazala slike u BIKINIJU (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

PLENI

NAJLEPŠU POLICAJKU U SRBIJI MUŠKARCI BUKVALNO MOLE DA IH HAPSI: Zgodna plavuša pokazala slike u BIKINIJU (FOTO)

Novosađanka uživa u putovanjima, a i drastična promena izgleda joj nije strana

Objavljeno:

Novosađanka Lidija Takač važi az jednu od najlepših policajki u Srbiji, a osim što je, prema rečima kolega, predana poslu, Lidija oduševljava pratioce na mrežama svojim izgledom. U međuvremenu se ostvarila i u ulozi majke, te je veoma posvećena svojoj ćerkici i svaki slobodan trenutak provodi sa njom. Međutim, ništa je nije omelo da posle porođaja opet ima izvajano telo u rekordnom roku.

Novosađanka uživa u putovanjima, a i drastična promena izgleda joj nije strana, te je pre nekoliko meseci dugu kosu skroz ošišala. I dok su neki bili oduševljeni njenim novim izgledom, bilo je pojedinaca koji su istakli da je bila privlačnija sa dužom kosom ošišanom na stepene.

Na društvenim mrežama je, takođe, popularna, a njene fotografije u bikiniju su izazvale pregršt reakcija, a samo neke su:

"Hapsi me i vodi me sa sobom“. "Da me takva policajka hapsi svaki dan bih zgrešio“. "Daj me privedi, veži me lisama", "Woooow, mamička", "Prelepa sirena!", glasili su komentari, a sa zapažanjem jedne gospođe su se svi bili složili:

1 / 8 Foto: Printscreen Instagram / lidija_takac •

"Čestitam gospođo, vratili ste figuru kao da i niste bili trudni, svaka čast!"

Na Instagramu je prati preko 160 hiljada ljudi, a Lidija je, zapravo, diplomirana pravnica, te i danas ulaže u obrazovanje i dalje usavršavanje.

Bonus video: LIDIJA JE NAJZGODNIJA SRPSKA POLICAJKA! Mnogi je porede sa Natašom Bekvalac, a evo i zašto! DOBRO JOJ STOJI PLAVO

00:15

LIDIJA JE NAJZGODNIJA SRPSKA POLICAJKA! Mnogi je porede sa Natašom Bekvalac, a evo i zašto! DOBRO JOJ STOJI PLAVO

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.