MEŠTANI BAJINE BAŠTE U STRAHU ZBOG JEZIVIH ZVUKOVA USRED NOĆI: " Prvo se čuju psi da laju, a onda..." (VIDEO)
Bajina bašta, Foto: Kurir/Z.G.

STRAŠNO

MEŠTANI BAJINE BAŠTE U STRAHU ZBOG JEZIVIH ZVUKOVA USRED NOĆI: " Prvo se čuju psi da laju, a onda..." (VIDEO)

Zvuci koji se čuju na snimku, koji smo dobili od meštanke, snimljeni su nedavno i to oko ponoći

Objavljeno:

Zvuci koji dolaze iz prirode često su prijatni, ali ima i onih od kojih podilazi jeza.

U seoskim područjima nisu čudni, ljudi su navikli na njih, ali kada se u jednoj urbanoj, gradskoj sredini, čuju nesvakidašnji zvuci, koji su se samo mogli čuti u horor filmovima, onda nikom nije prijatno, naročito ako se ne zna odakle dolaze.

Tako se u poslednje vreme čuju čudni i zastrašujući zvuci u naselju u Bajinoj Bašti, koje je samo na oko 500 metara od centra, tamo gde su se u septembru prošle godine oči u oči našli mladić i medved.

Zvuci koji se čuju na snimku, koji smo dobili od meštanke, snimljeni su nedavno i to oko ponoći.

- Ovo je deo grada gde ima dosta kuća, gde ima naroda, dece, mladih, a skoro svaka kuća ima psa. Kada sam prvi put čula ovaj zvuk, bilo je zastrašujuće. A onda se čuju ponekad i to sve noću. I ovo sam snimila sa prozora kuće, čini mi se kao da je dolazilo iz dvorišta. Prvo se čuju psi da laju, a onda odjednom kao da zaneme – priča ćerka meštanke, koja je snimila zvuk.

Bajina Bašta
foto: Kurir/Z.G.

Ona kaže da je sve počelo da se dešava malo kasnije od kada se medved pojavio u tom kraju. Brine je i to što je njenom komšiji pre nekoliko dana nešto isprevrtalo košnice.

- Čula sam da pričaju da je tu bila mečka sa dva mečeta. Ne mogu da tvrdim, ali su dolazili iz lovačkog udruženja i razgovarali sa komšijom. A sada i ovi zvuci. Lede krv u žilama i nije svejedno kada se čuju. Odrasla sam ovde i nikada ovako nešto nisam čula, a sigurno nije medved – kaže naša sagovornica.

00:16

Zvuci u naselju u Bajinoj Bašti lede krv u žilama

Pitala je dedu šta misli ko može da pravi ovakve zastrašujuće zvuke.

- Pitala sam dedu, a on mi kaže da to najverovatnije lijać laje, koji je poludeo. Malo mi je laknulo, ali i dalje ni meni, ni komšijama nije svejedno kada znamo da nam se ovuda šetaju divlje zveri – dodala je naša sagovornica.

Bonus video: Kako se životinje rashlađuju u zoološkom vrtu?

06:09

Kako se životinje rashlađuju u zoološkom vrtu?

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.