JOVAN IMA 57 GODINA , A IMA DUŠU DVADESETGODIŠNJAKA: Žene i dalje UZDIŠU ZA NJIM, a zbog OVOGA mu se svi KLANJAJU
Jovan Popović, Foto: PrintScreen/ TikTok/ likedajana

lepotan

JOVAN IMA 57 GODINA , A IMA DUŠU DVADESETGODIŠNJAKA: Žene i dalje UZDIŠU ZA NJIM, a zbog OVOGA mu se svi KLANJAJU

Jovan Popović je poznat svi zbog reklama u kojima je glumio, a inače ima 57 godina

Objavljeno: 18:23h

Kada pomislimo na ljude preko 50 godina, prva reč koja nas asocira na njih nije nužno ,,energičnost". Pre ćemo pomisliti da su to ljudi u godinama koji imaju decu i unučad i jedva čekaju da se penzionišu jer su se već dovoljno naradili. Smatramo da su postigli većinu svojih ciljeva u životu i da je njihovom prosperitetu kraj. Jedan čovek ipak dokazuje suprotno.

Jovan Popović ima 57 godina i profesionalni je model. Imao je angažmane u brojnim srpskim reklamama, te ste ga mogli videti u reklamama za pivo, banku ili kafu.

Jovan nekadašnji profesor iz Zrenjanina, a bavio se i ugostiteljstvom i fudbalom. Manekenstvom je počeo da se bavi u 52. godini. Zaplovio je čak i Holivudskim vodama.

- Reč je o filmu "The Christmas ball ( USA) 2020", reditelj je Ejmi Beret, a glavni glumci su: Nik Hendriks, Dirdra Mulins i Karolin Langriske. Znate, kada se snima film, ne iznose se mnogi detalji o njemu. Sve što mogu reći je da je film ljubavna priča dvoje mladih, koja se odigrava za vreme Božićnih praznika i da će premijera biti krajem godine - rekao je svojevremeno Jovan za Telegraf.rs.

Bonus video:

01:29

HRANA KOJA JE LEK! Profesor pčelarstva otkrio sve benefite dovoljnog unosa meda: Veoma lako saznajte koja je VAŠA dnevna mera!

(Espreso/ Naj Žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.