KO SU NAJLEPŠA BRAĆA U SRBIJI? Sinonim su za MOĆ, a o njima se ne zna mnogo (FOTO)
Nemanja i Predrag Petošević, Foto: Printscreen Instagram / petosevicn / petosevic

USPEŠNI I LEPI

KO SU NAJLEPŠA BRAĆA U SRBIJI? Sinonim su za MOĆ, a o njima se ne zna mnogo (FOTO)

Nemanja i Predrag rade u prestonici u porodičnoj firmi

Objavljeno:

Braća Nemanja i Predrag Petošević, biznismeni iz Beograda, ne ostavljaju ravnosdušnim lepši pol, gde god da se pojave. Obojica su uključena u porodični biznis, te su kroz godine izgradili pravu imperiju uz oca. Ne oskudevaju ni u čemu, te su luksuzna putovanja, skupe krpice i automobili deo njihove svakodnevice.

Važe za zgodne frajere i velike džentlmene, koji se trude da se svaka dama u njihovom društvu oseća posebno. Iako imaju ogromne svote novca na računima, reklo bi se da nisu bahati, već izuzetno posvećeni poslu koji neprestano unapređuju.

Naime, ovaj dvojac ima kompaniju na Novom Beogradu, a posebnu pažnju medija privlači Nemanja zbog zanimljivog ljubavnog života. Zaintrigirao je javnost otkako se saznalo za njegovu vezi sa Ivom Grgurić, rijaliti pobednicom, za koji mnogi komentarišu da više ne liči na sebe od brojnih estettskih korekcija. Iako je Iva sa njim planirala brak i porodicu, njihova romansa je od prvog dana bila i te kako turbulenta.

Ko su, zapravo, braća Petošević?

Nemanja i Predrag rade u prestonici u porodičnoj firmi. Ljudi iz njihovog okruženja ističu da je reč o veoma vrednim momcima, koji žele da napreduju u svakom smislu.

Kako naglašavaju, iako imaju mogućnost da uživaju u novcu koji porodična firma zarađuje, oni ipak svakog jutra ode na posao i budu tamo do uveče, rade barabar s radnicima.

Njihov otac je vlasnik najveće i jedne od najboljih auto-perionica u Beogradu, imaju i rentakar centar, kao i kafić, u kojem povremeno organizuju žurke. Izuzetno su bogati, a sedište njihove firme u Luksemburgu, a da posluju širom Evrope.

I dok je Predrag povučeniji i čini se da uživa u dugogodišnjoj vezi, Nemanja je popularniji, te se oko njega često diže prašina.

Bonus video:

02:40

Pevac Lepi i njegov drug Miladin

(Espreso / Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.