URNEBESNI KOVAČ JE OSVOJIO CELU SRBIJU, A DANAS JE NEPREPOZNATLJIV: Da li je moguće da je ovo isti čovek? (FOTO)
Kovač Gera, Foto: Foto: Printscreen/youtube/ Ranko Radovanov

KAKVA PROMENA

URNEBESNI KOVAČ JE OSVOJIO CELU SRBIJU, A DANAS JE NEPREPOZNATLJIV: Da li je moguće da je ovo isti čovek? (FOTO)

"Al' kad se doteramo, može i da se sredi neki pos'o", tvrdio je duhovito Gera

Objavljeno: 17:23h

Godine 2007. na Jutjubu se pojavio urnebesni snimak mladog kovača Dragana Petrovića Gere iz Svetlića.

On je opisivao svakodnevicu u kovačkoj radionici objašnjavajući da "majstor hoće i da udari ponekad, kad nešto za***eš", a i da devojke više vole picane od garavih momaka koji vredno rade.

"Al' kad se doteramo, može i da se sredi neki pos'o", tvrdio je duhovito Gera, a snimak se nezaustavljivo proširio internetom i zasmejao milione gledalaca.

A ispostavilo se da je bio sasvim u pravu! Gera se u međuvremenu oženio, i to dva puta. Doduše, u izjavi od pre nekoliko godina, priznao je da u prvi brak nije stupio iz prave ljubavi, već da "ne bi bio samac, divljak". Prvu suprugu, sa kojom ima dvoje dece, je prevario, te je zbog toga nastao ogroman skandal u Svetliću. Gera je govorio i o tome da ga bivši tast surovo napada, jer su ga meštani napujdali na njega.

Ipak, uprkos ovim teškim trenucima, u drugom braku je pronašao pravu ljubav, a i nova porodica ga je oberučke prihvatila, te se preselio u selo Trnava.

Na slikama koje se mogu pronaći na Gerinom Fejsbuk profilu vidljive su promene i trag godina, ali šarm simpatičnog mladića koji smo upoznali u čuvenom klipu nije se izgubio

Iako je u već pomenutoj izjavi za novine svojevremeno priznao da bi voleo da uđe u "Farmu" ili "Velikog Brata", to se ipak nikada nije desilo, te nam ostaje da i dalje gledamo jedan jedini, ali zlata vredan klip, koji je uveliku ušao u legendu:

Bonus video

00:12

ŠOK U KVIZU SLAGALICA! Voditeljka Kristina pitala takmičara KAKO JE SA SKOČKOM KOD KUĆE

(Espreso/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.