POJAVA U GRČKOJ ODUŠEVILA TURISTE, OBJAVA BRZO POSTALA VIRALNA: Niko NE PAMTI takvo nešto (FOTO)
Grčka, Foto: Profimedia

milina!

POJAVA U GRČKOJ ODUŠEVILA TURISTE, OBJAVA BRZO POSTALA VIRALNA: Niko NE PAMTI takvo nešto (FOTO)

Na Kritu, u mestu Matala temperatura mora bila 24 stepena

Objavljeno:

Iako za koji dan ulazimo u novembar, miholjsko leto i dalje traje u Grčkoj. Sudeći po objavama i komentarima na društvenim mrežama, mnogi naši turisti rešili su da spakuju kofere i da letuju na obali Egejskog mora.

Kako se navodi na Fejsbuk stranici "Grčka info", miholjsko leto, kako se u našem narodu nazivaju topli oktobarski dani, ove godine obara sve rekorde.

- Nikada u kontinuitetu ne pamtim ovako topao i lep oktobar. Toplo vreme je zadržalo i toplotu mora. Najtoplije more danas u Grčkoj je bilo na ostrvu sunca na Rodosu sa temperaturom od 25,7 stepeni - piše na gorepomenutoj stranici.

Kako se dodaje, slično je i na Karpatosu sa 25,5 stepeni, dok je na Kritu, u mestu Matala temperatura mora bila 24 stepena.

Grčka
foto: Printscreen/Facebook/Grčka info

- Po svemu sudeći na Rodosu i Karpatosu će bar još 15 dana biti prijatno za kupanje. Ovo je post za sve one koji često pitaju kakva je temperatura mora u ovom periodu. U ostalim delovima Grčke se temperatura mora kreće između 22 do 24 stepena.

Bonus video:

02:30

EVO KAKVO NAS VREME OČEKUJE DO KRAJA OKTOBRA! Poznati meteorolog Goran Mihajlović otkrio: SAMO OVAJ DAN VIKENDA možete iskoristiti

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.