SVAKO IMA SVOJ OMILJENI GRAD, MOJ JE NOVI SAD: Milan Đurić godinu dana na čelu Novog Sada- poručio da nema stajanja
Milan Đurić, Foto: Grad Novi Sad

novi sad

SVAKO IMA SVOJ OMILJENI GRAD, MOJ JE NOVI SAD: Milan Đurić godinu dana na čelu Novog Sada- poručio da nema stajanja

Čvrsto sam rešen da ne smemo da stanemo, da ne smemo da propustimo ni jednu šansu koja će doprineti daljem razvoju našeg grada

Objavljeno:

Svako ima svoj omiljeni grad. Moj je, bez razmišljanja i bez bilo kakve dileme, ujedno i omiljeni, i rodni, i najlepši grad na svetu – Novi Sad. Svakog dana se budim sa željom da napreduje još više, da bude još bolje mesto za život svih nas, istakao je na svojoj Instagram stranici gradonačelnik Novog Sada Milan Đurić.

– Čvrsto sam rešen da ne smemo da stanemo, da ne smemo da propustimo ni jednu šansu koja će doprineti daljem razvoju našeg grada. I tako već više od 11 godina, od kada imam tu retku privilegiju da radim za svoj grad, najpre kao deo tima mog prijatelja i kolege Miloša Vučevića. I ovog 26. oktobra, godinu dana nakon što sam izabran za gradonačelnika Novog Sada, želim samo jedno da ponovim – ništa nas neće pokolebati da ostvarujemo snove naših predaka, kaže Đurić.

Novi Sad je ponos svih nas – naglasio je Đurić i dodao:

– On je naš odraz u ogledalu. Grad koji gradi tri nova mosta, brzu prugu, novi autoput, vrtiće, škole, ambulante, fabrike.. Grad koji nezaustavljivo raste, razvija se i ostvaruje istorijske rezultate u svim segmentima života. Grad koji neguje nasleđe svojih predaka, vraća sjaj starom novosadskom Almaškom kraju, ali i Spensu. Grad koji daje šansu mladima i gradi mrežu kulturnih stanica.. Naš Novi Sad – nosilac duple evropske krune! Idemo dalje! Nema stajanja, istakao je on.

(Espreso/Grad Novi Sad)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.