VIKTORA MAMA UPOZORILA DA NE JEDE PUNO SLATKO, A NJEGOV ODGOVOR ZAPALIO JE MREŽE: "To ide u srce", KAKAV CAR! VIDEO
Foto: Printscreen/Instagram/branka.kala.viktor

HIT

VIKTORA MAMA UPOZORILA DA NE JEDE PUNO SLATKO, A NJEGOV ODGOVOR ZAPALIO JE MREŽE: "To ide u srce", KAKAV CAR! VIDEO

Nakon što je rešio da preboli devojčicu čije ime počinje na S, ovaj put Viktor nam je dao savršeno objašnjenje zašto volimo da jedemo slatko

Objavljeno:

Deca su najiskrenija, i u svojim odgovorima često najbolje objasne i kažu ono što se mi odrasli mislimo satima. Upravo zato, dečak iz Srbije je postao pravi viralni hit na društvenim mrežama, i to zbog činjenice da je u samo jednoj rečenici objasnio mami zašto voli da jede slatko.

Mališan iz Srbije, Viktor, koji zajedno sa svojom mamom Brankom snima za društvene mreže, jedan je od omiljenijih influensera na društvenih mreža. Naime, on sa svojim iskrenim odgovorima često ume da najbolje objasni sve ono što mi odrasli pokušavamo, a ne uspevamo. Sem na Instagramu, gde njega i mamu prati preko 42 hilajde ljudi, oni imaju i veliki broj pratilaca na TikToku.

"Slatko ide u srce"

Nakon što je rešio da preboli devojčicu čije ime počinje na S, ovaj put Viktor nam je dao savršeno objašnjenje zašto volimo da jedemo slatko.

"Mnogo si se najeo, ja mislim da ti je hrana do ovde. Pun ti je stomak, baš pun", rekla je Branka dok je Vića uživeo u sladoledu.

U tom trenutku, na trenutak je ostavio poslasticu i rekao rečenicu sa kojom se složio veliki broj Srba na društvenim mrežama.

"Slatko ide u srce", kratko je rekao Viktor, nakon čega je, naravno, nastavio da uživa u sladoledu.

U komentarima nisu krili oduševljenje

Ispod objave koja je na društvenim mrežama momentalno po objavljivanju postala hit, korisnici su ostavljali pozitivne komentare.

"Obožavam njegovu iskrenost", "Dezert ne ide u želudac, nego u dušu", "Moj čovek", "Zato ja imam veliko srce", samo su neki od komentara ispod viralnog snimka na Instagramu.

Bonus video: DO ODRICANJA DOLAZI KADA JE DETE NASILNO PREMA RODITELJIMA Psiholog analizirao posledice odvajanja: To je izazovno za obe strane

00:51

DO ODRICANJA DOLAZI KADA JE DETE NASILNO PREMA RODITELJIMA Psiholog analizirao posledice odvajanja: To je izazovno za obe strane

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.