MENJA SE REŽIM SAOBRAĆAJA NA AUTO-PUTEVIMA E-75 i E-763: Radovi počinju, obratite pažnju!
Foto: Filip Plavčić

jp putevi srbije

MENJA SE REŽIM SAOBRAĆAJA NA AUTO-PUTEVIMA E-75 i E-763: Radovi počinju, obratite pažnju!

Za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom

Objavljeno:

Radovi na održavanju saobraćajnica u Srbiji narednih dana dovešće do izmena režima saobraćaja na nekim od glavnih deonica u našoj zemlji

Na auto-putu E-75, petlja Novi Banovci - petlja Beograd, u smeru ka Beogradu, od 25. do do 28. oktobra, od 8 do 16 časova, radovi na putu na obeležavanju oznaka na putu, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije".

Za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom, nakon toga, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom trakom.

Auto-put E-75, petlja Beograd - petlja Ostružnica, zona petlje Surčin do zone petlje Surčin Jug, smer Novi Sad - Niš, od sutra u podne do 2. novembra, radovi na rehabilitaciji desne kolovozne trake.

Izmenjen režim saobraćaja:

- smer Novi Sad - Niš, za saobraćaj će biti zatvorene vozna i zaustavna saobraćajna traka. Saobraćaj će se odvijati preticajnom trakom u smeru kretanja i preticajnom saobraćajnom trakom suprotnog smera. Petlja Surčin je u punoj funkciji.

- smer Niš - Novi Sad, dvosmeran saobraćaj - saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Preticajna saobraćajna traka je zatvorena i namenjena je saobraćaju Novi Sad - Beograd.

Auto-put E-75, petlja Požarevac - petlja Velika Plana, u oba smera, od 9 do 16 č- radovi na rehabilitaciji nadvožnjaka.

Tokom izvođenja radova za saobraćaj će biti zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, dok će se saobraćaj odvijati preticajnom saobraćajnom trakom.

Auto-put E-75, petlja Tranšped - petlja Bubanj Potok, u smeru ka Beogradu, danas od 8 do 17 časova radovi na održavanju optičkih kablovskih instalacija. Radovi će se izvoditi u pokretu, uz zauzimanje zaustavne saobraćajne trake.

Auto-put E-763, deonica petlja Takovo, petlja Preljina, u tunelu Šarani, radovi na održavanju ITS opreme i sistema za upravljanje tunelima, sledećom dinamikom:

- sutra od 10 do 18 časova radovi će se izvoditi u desnoj cevi tunela, smer ka Čačku, saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz levu cev;

- utorak 10 do 18 časova, radovi će se izvoditi u levoj cevi tunela, smer ka Beogradu, saobraćaj će se odvijati dvosmerno kroz desnu cev.

Bonus video: Radovi na adaptaciji dela škole Vladislav Ribnikar

00:41

Radovi na adaptaciji dela škole Vladislav Ribnikar

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.