DANAS U SRBIJI PROMENLJIVO OBLAČNO I TOPLO: Samo će u OVIM DELOVIMA zemlje padati KIŠA!
Lepo vreme u Srbiji, Foto: Emilija Jovanović

vremenska prognoza

DANAS U SRBIJI PROMENLJIVO OBLAČNO I TOPLO: Samo će u OVIM DELOVIMA zemlje padati KIŠA!

Detaljana vremenska prognoza za Srbiju u nedelju, 22. oktobar 2023.

Objavljeno:

U Srbiji će danas biti promenljivo oblačno i toplo s dužim sunčanim intervalima, naročito pre podne, i sa ređom pojavom kratkotrajne kiše, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Slab do umeren zapadni i jugozapadni vetar, u planinama ujutro i pre podne povremeno i jak, a severozapadni popodne i uveče u severnim i centralnim predelima.

Najniža temperatura od 13 do 19 stepeni, a najviša od 24 do 29.

Lepo vreme
Lepo vremefoto: Petar Aleksić

I u Beogradu promenljivo oblačno i toplo s dužim sunčanim intervalima, naročito pre podne. Slab do umeren zapadni i jugozapadni vetar, popodne i uveče severozapadni. Temperatura od 17 do 19 stepeni, a najviša oko 26.

U Srbiji i u ponedeljak pretežno sunčano uz nižu temperaturu, a u utorak toplije uz umereno naoblačenje. Zatim do kraja sledeće sedmice česta prolazna naoblačenja s kišom i lokalnim pljuskovima i grmljavinom, temperatura u postepenom padu.

Biometeorološka prognoza za nedelju, 22. oktobar

Povolјno za većinu hroničnih bolesnika, opreznost se savetuje osobama sa srčanim tegobama, cerebrovaskularnim bolesnicima, a tokom jutra i osobama sa respiratornim tegobama. Moguće blaže meteoropatske reakcije: glavobolјa i zamaranje. Preporučuju se umerena aktivnost i slojevito odevanje.

Bonus video:

01:14

JESEN DONOSI BOLOVE U KOSTIMA, PA ČAK I DEPRESIJU Nada Macura savetuje: Bakterije i virusi žele da prežive pa ulaze u nas!

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.