OTAC DOBIJA JEZIVE DOJAVE: Od Ivice Kocića već 10 dana NI TRAGA, NI GLASA!
Ivica Kocić, Foto: Privatna arhiva

NESTAO IVICA KOCIĆ

OTAC DOBIJA JEZIVE DOJAVE: Od Ivice Kocića već 10 dana NI TRAGA, NI GLASA!

U potragu za njim dali su se prijatelji i kolege, ali bez uspeha

Objavljeno:

TridesetjednogodišnjiIvica Kocić iz Vlasotinca nestao je u subotu 7. oktobra, njegov nestanak je prijavljen policiji. Do roditelja su stigle dojave da je viđen u Beogradu.

Otac nestalog mladića ovog vikenda i sam je bio u Beogradu u potrazi za sinom. Kako je rekao, danas ističe deseti dan kako se za Ivicom traga.

"Malopre sam došao iz Beograda. Bio sam u policijskoj upravi, u 29. Novembra. Traže ga. Dobio sam neke dojave sa Novog Beograda. Da li su lažne ili nisu, još ne mogu da potvrdim", rekao je dodajući podatak o novoj lokaciji na kojoj je možda viđen.

Prethodno, Ivica je navodno bio u Ustaničkoj ulici. Kako je otac tada rekao, nije imao novac za piće, zbog čega su mu skinuli jaknu i patike. Tako ga je video izvesni taksista koji se sažalio nad mladićem.

Ivica Kocić
Ivica Kocićfoto: Privatna arhiva

Ipak, tada nije pronađen. U potragu za njim dali su se prijatelji i kolege, ali bez uspeha.

Kako su mediji na početku izveštavali, Ivica je u subotu autobusom krenuo iz Kraljeva, gde radi kao građevinski radnik. Jedan kolega je sišao u Kragujevcu, a on je nastavio dalje. Otac ga je bezuspešno zvao na telefon, ali od subote u popodnevnim satima telefon nestalog Ivice više i ne zvoni.

Kako se saznaje od jednog Ivičinog kolege, mladić je u mladosti imao tešku nesreću koju je čudom preživeo i od tada je na terapiji. Mole sve koji ga vide da se jave ocu na 0621458125 ili policiji.

Bonus video:

00:22

Četvoro dece nestalo iz Dečjeg sela u Sremskoj Kamenici

(Espreso/Telegraf


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.