NESTALA VALENTINA (14) IZ ŠAPCA! Majka ustala da je OBRADUJE, ali je NIJE NAŠLA! Roditelji mole ZA POMOĆ
Valentina Ostojić, Foto: Privatna arhiva

nestala deca

NESTALA VALENTINA (14) IZ ŠAPCA! Majka ustala da je OBRADUJE, ali je NIJE NAŠLA! Roditelji mole ZA POMOĆ

Devojčica Valentina Ostojić nestala je u Šapcu, majka očajna moli ljude za pomoć. Opisala šta je dete nosilo kobne večeri

Objavljeno:

Valentina Ostojić (14) iz Šapca nestala je u noći između petka i subote nakon što je sa porodicom otišla na spavanje, potvrdila je za Telegraf majka devojčice.

Kako kaže, pretpostavlja se da je Valentina u trenutku nestanka na sebi imala sivi kombinezon za spavanje sa zvezdicama.

- Došla sam sa posla mrtva umorna i otišla da spavam u 9:10, ona je pre toga sa mlađom decom gledala film, oni su ostali da spavaju kod mene, a ona je otišla u svoju sobu - priča zabrinuta majka.

Te večeri sve je bilo u najboljem redu i ništa nije slutilo da će dete nestati iz topline svoga doma, ipak kako majka tvrdi, kada je oko 23:00 časova probudilo mjaukanje mačeta ona je videla da Valentine nema.

Valentina Ostojić
Valentina Ostojićfoto: Privatna arhiva

- Probudilo me je mače koje je mjaukalo ispred dvorišta, izašla sam i sklonila ga sa ulice, a onda me je suprug zapitao "Hoćeš li stvarno da ga uzmeš?", odgovorila sam mu potvrdno i krenula u sobu kod Valentine da joj pokažem macu, kada sam ušla nje nije bilo - otkriva ona.

Cela kuća odmah se digla na noge, svi ukućani su je dovikivali, "Valentina gde si???", orilo se domom ove porodice. Zvali su sve njene drugarice, ali ipak nje nije bilo.

Roditelji su slučaj prijavili policiji, kako tvrdi majka, a još uvek nisu dobili nijednu infromaciju. Telefon joj je ostao kod kuće jer je devojčica bila u kazni.

- Zakasnila je kući iz škole i oduzela sam joj telefon, do sada mi se uvek javljala preko neke drugarice - rekla je Valentinina mama.

Porodica je veoma zabrinuta i moli sve ljude koji imaju bilo kakvu informaciju o Valentini da se jave na broj telefona +38165 5622 280 ili najbližoj policijskoj stanici.

Bonus video:

03:32

NESTANAK DECE

(Espreso/Kurir.rs/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.